- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Η ΔΕΕΠ Φλώρινας της Ν.Δ. απαντά στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ: «Εμείς ζούμε, δραστηριοποιούμαστε και πολιτευόμαστε στη Φλώρινα. Άλλοι συμπεριφέρονται ως τουρίστες»

Από την τελευταία ανακοίνωση του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ καταλαβαίνει κάποιος ότι τα στελέχη τους ξεχνούν εύκολα ή προσπαθούν να ξεφύγουν από τα πεπραγμένα της τραγικής διακυβέρνησης τους. Τους θυμίζουμε λοιπόν πως επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ προτάθηκε και σχεδιάσθηκε ανάδειξη της Καστοριάς ως κέντρο διαμετακόμισης σύμφωνα με δηλώσεις της βουλευτού Καστοριάς Ολυμπίας Τελιογρίδου σε πρόσφατη συνέντευξη της αναφερόμενη στο ΣΔΑΜ (Antennes 93.6 στον Χρήστο Νατσούλη):

«…Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι πως δεν γίνεται καμία αναφορά για τη σύνδεση του αεροδρομίου με τη σιδηροδρομική γραμμή Άργος Ορεστικό – Πόγραδετς – Δυτική Ευρώπη και Άργος Ορεστικό – Θεσσαλονίκη – Ανατολική Ευρώπη, που ξεκινήσαμε ως κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Η σύνδεση σχεδιάστηκε για να καταστήσει την Καστοριά διαμετακομιστικό κέντρο όπως είχε εξαγγείλει ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στο 1ο Αναπτυξιακό Συνέδριο Δυτικής Μακεδονίας.

Αυτό το έργο έχει ξεκινήσει, έχει ευρωπαϊκή χρηματοδότηση, έχει εγκριθεί η μελέτη από το interreg, έχουν υπογραφεί οι συμβάσεις συμφωνίας με Αλβανία και έχει εγκριθεί από την Κομισιόν και το Ευρωπαϊκό Σιδηροδρομικό Δίκτυο. Η αναβάθμιση του αεροδρομίου Καστοριάς και η σύνδεση του με το σιδηρόδρομο δεν θα είναι μόνο για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, αλλά οι συνδεδεμένες συγκοινωνίες (οδικό δίκτυο, σιδηρόδρομος και αεροπορική σύνδεση) είναι βασικές υποδομές ενός διαμετακομιστικού κέντρου (logistics) που θα προσφέρει στην Καστοριά εκατοντάδες θέσεις εργασίας…».

Και αν δεν το καταφέραμε με την κυρία Βουλευτή τους θυμίζουμε την δήλωση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και τ. Πρωθυπουργού: «Είναι αναγκαία η δημιουργία στην Καστοριά ενός, ας μου επιτραπεί η έκφραση, «λιμανιού ξηράς»».

Εσείς στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ ασχοληθείτε με τα ναυτιλιακά.

Εμείς στην Νέα Δημοκρατία, σχεδιάζουμε, διεκδικούμε και εργαζόμαστε, για:

Εμείς ζούμε, δραστηριοποιούμαστε, και πολιτευόμαστε στην Φλώρινα.

Άλλοι συμπεριφέρονται ως τουρίστες!!!

 Δ.Ε.Ε.Π ΦΛΩΡΙΝΑΣ