- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Μήνυμα του βουλευτή Γιάννη Αντωνιάδη για τις πανελλαδικές εξετάσεις

Αγαπητές μαθήτριες και αγαπητοί μαθητές.

Την Δευτέρα 14/06/2021 ξεκινούν οι Πανελλαδικές εξετάσεις σε μια ιδιαίτερη σχολική χρόνια για όλους. Η πανδημία του κορονοϊού  δοκίμασε τις αντοχές της μαθητικής και  εκπαιδευτικής κοινότητας. Οι μαθητές κληθήκατε να διαβείτε στα μονοπάτια της γνώσης μέσα από τις δυνατότητες της ψηφιακής τεχνολογίας με την τηλεκπαίδευση. Ασφαλώς ήταν ένα εγχείρημα ιδιαίτερα δύσκολο και αναπόφευκτα αναγκαίο το οποίο σε καμία περίπτωση δεν αντικαθιστά τις δυνατότητες της βιωματικής διδασκαλίας μέσα στην τάξη. Παρ’ όλα αυτά  ανταποκριθήκατε με επιτυχία στις αναγκαστικές επιταγές της νέας κατάστασης και σήμερα καλείστε να δρέψετε τους καρπούς από τους κόπους της χρονιάς.

Να γνωρίζετε ότι πρέπει πάντα να διεκδικείτε τα όνειρά σας με εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σας, με συγκέντρωση στον στόχο και να είστε σίγουροι ότι οι επιλογές και τα αποτελέσματα, θα σας δικαιώσουν. Σε αυτή την προσπάθεια δεν είστε μόνοι. Οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί σας είναι δίπλα  και σας  προετοίμασαν καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς, δίνοντας σας  τα κατάλληλα εφόδια, για να βγείτε  νικητές.

Ως βουλευτής και ως εκπαιδευτικός, είμαι μαζί σας σε αυτήν την ξεχωριστή στιγμή της ζωής σας και ενώνω τις σκέψεις μου με τις δικές σας και των γονιών σας για ευόδωση των κόπων σας.  Βέβαια δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι Πανελλαδικές εξετάσεις είναι μία από τις ευκαιρίες  στο διάβα της ζωής και όχι ο μοναδικός δρόμος για την μελλοντική σας επαγγελματική σταδιοδρομία.

Εύχομαι από καρδιάς καλή επιτυχία και το αποτέλεσμα να δικαιώσει τους κόπους  και τις προσπάθειες όλων.