- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας ενημερώθηκε για την ομαλή έναρξη των Πανελληνίων Εξετάσεων

Συνάντηση με τη διευθύντρια της Β/θμιας εκπαίδευσης Φλώρινας κ. Ευγενία Μαρνέρη πραγματοποίησε ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας κ. Ιωάννης Κιοσές, τη Δευτέρα 14 Ιουνίου στα πλαίσια της έναρξης διεξαγωγής των Πανελληνίων Εξετάσεων.

Η κ. Μαρνέρη ενημέρωσε τον κ. Αντιπεριφερειάρχη για την ομαλή έναρξη των εξετάσεων στα εξεταστικά κέντρα που λειτουργούν στην Π.Ε Φλώρινας,  στα οποία προστέθηκε φέτος το ΕΠΑΛ Αμυνταίου, για τους  υποψήφιους και υποψήφιες που φοίτησαν στην αντίστοιχη Σχολική Μονάδα.

Στα πλαίσια της συνάντησης ο κ. Κιοσές έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Οφείλω να συγχαρώ την κ. Ευγενία Μαρνέρη για τον υψηλό βαθμό ετοιμότητας και οργάνωσης των εξεταστικών κέντρων της Π.Ε. Φλώρινας, στο πλαίσιο της έναρξης των Πανελληνίων εισαγωγικών εξετάσεων για την τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Επίσης, θα ήθελα να συγχαρώ τους διευθυντές και τις διευθύντριες της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, τους καθηγητές και γενικότερα την εκπαιδευτική κοινότητα της Φλώρινας που βρίσκεται στο πλευρό των εξεταζόμενων υποψηφίων.

Είμαι απόλυτα πεπεισμένος, ότι παρά τις ειδικές υγειονομικές συνθήκες κάτω από τις οποίες πραγματοποιούνται και οι φετινές Πανελλήνιες Εξετάσεις, η διαδικασία θα ολοκληρωθεί ομαλά».