- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Ο ΣΟΧ Φλώρινας στο Πρωτάθλημα Μακεδονίας – Θράκης Ποδηλασίας Δρόμου (pics)

Το Σαββατοκύριακο 12 και 13 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε το πρωτάθλημα Μακεδονίας Θράκης ποδηλασίας δρόμου στο όμορφο Δαφνώνα στην Σταυρούπολη Ξάνθης. Πραγματοποιήθηκαν τα αγωνίσματα ατομικής χρονομέτρησης το Σάββατο και αντοχής την Κυριακή. Το Σάββατο ο καιρός ήταν δύσκολος με παροδικές καταιγίδες τις πρωινές ώρες κατά τους αγώνες των μικρών κατηγοριών, σφοδρή καταιγίδα και χαλαζόπτωση στον αγώνα των μεγάλων κατηγοριών. Την επόμενη μέρα ο καιρός βελτιώθηκε διατηρώντας μια πολύ καλή θερμοκρασία για το αγώνισμα της αντοχής.

Η αγωνιστική ομάδα ποδηλασίας του Σ.Ο.Χ. Φλώρινας συμμετείχε στον αγώνα ατομικής χρονομέτρησης του με οχτώ αθλητές, ενώ στον αγώνα αντοχής συμμετείχε ο Θάνος Νικολάου. Οι αθλητές του ΣΟΧ Φλώρινας πέτυχαν άριστα αποτελέσματα, με την δεύτερη θέση της Γεωργίας Δούκα να ξεχωρίζει. Όλοι κατάφεραν να βρίσκονται μέσα στην πρώτη δεκάδα με τους περισσότερους να είναι και στις απονομές.

Πολύ καλή και η 5η θέση και για τον Αδάμ Ζαραβέλη στην πρώτη του αγωνιστική συμμετοχή.

Συγκεκριμένα τα αποτελέσματα αγώνα ατομικής χρονομέτρησης για τον Σ.Ο.Χ.

Μίνι Μικρά Αγ. 3km – Κωνσταντίνος Σιάμκουρης 4ος

Μίνι Μεγάλα Αγ. 4km – Παύλος Πολπατζής 4ος , Αδάμ Ζαραβέλης 5ος

Μίνι Μεγάλα Κορ. 4km – Κατερίνα Σβάρνα

Παμπαίδες 6km – Μάριος Καραβασίλογου 6ος, Γιάννης Μούτσιος 9ος

Κορασίδες 13km – Γεωργία Δούκα

Άνδρες 30km – Θάνος Νικολάου 5ος (1min ποινή)

Αντοχή Δρόμου

Άνδρες 103km Θάνος Νικολάου 6ος

Στην τελική ευθεία έχουν μπει και οι προετοιμασίες για τον πρώτο αγώνα της χρονιάς στην Δροσοπηγή – DrosopigiRace- που θα πραγματοποιηθεί στις 26-27 Ιουνίου με δύο αγωνίσματα -eliminator και cross country. Οι αγώνες DrosopigiRace φέτος έχουν αναβαθμιστεί σε διήμερο πρωτάθλημα Μακεδονίας Θράκης ΜΤΒ, θα συνδιοργανωθούν μαζί με τον Δήμο και την Περιφέρεια Φλώρινας και αναμένεται μεγάλη συμμετοχή.

Το Δ.Σ. του Σ.Ο.Χ. συγχαίρει θερμά τον έφορο ποδηλασίας του Συλλόγου Σβάρνα Θεόδωρο για την τεράστια συνδρομή και φροντίδα του τμήματος και της αγωνιστικής ομάδας, τους προπονητές Κάσπαρη Παναγιώτη, Πολπατζή Σίμο και Μπογδάνη Βασίλη και όλους τους γονείς για την υποστήριξη των αθλητών.

Οι Προπονήσεις των ακαδημιών του συλλόγου σε ποδηλασία και χιονοδρομία συνεχίζονται κανονικά και για κάθε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε με τους προπονητές και στα τηλέφωνα του συλλόγου 2385029939 και 6947525632.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στα site της ΕΠΣ.ΜΑΘ https://epsmath.gr και https://racesystem.gr/category/diorganoseis/apotelesmata-agonon.

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Καράντζας Χ. Λάζαρος