- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Συγχαρητήρια μηνύματα του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας

Συγχαρητήριο Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας στην Εφηβική Ομάδα Ξιφασκία της Γ.Ε.Φ.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας κ. Ιωάννης Κιοσές εξέδωσε το ακόλουθο μήνυμα,για τις διακρίσεις των αθλητών της Γ.Ε. Φλώρινας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ξιφασκίας που διεξήχθη στην Αθήνα.

«Η υπεροχή της Φλώρινας στο άθλημα της ξιφασκίας επιβεβαιώθηκε εκ νέου, αυτή τη φορά με τις νέες επιτυχίες που σημείωσαν οι αθλητές της Γ.Ε. Φλώρινας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Υπο την άρτια καθοδήγηση του προπονητή κυρίου Στάθη Γεροσίδερη, η Εφηβική ομάδα, αποτελούμενη από τους Δημήτρη Σαχινίδη, Σωτήρη Γεροσίδερη, Άγγελο Κατικαρίδη και Αχιλλέα Χατζόπουλο, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο ομαδικό του ξίφους ασκήσεως, ενώ ο Δημήτρης Σαχινίδης κατάκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο ατομικό του ξίφους ασκήσεως, προσφέροντας μας μοναδικές στιγμές συγκίνησης και υπερηφάνειας.

Άξιοι/ες συγχαρητηρίων και οι υπόλοιποι αθλητές/τριεςτου συλλόγου για την προσπάθειά που κατέβαλλαν και τον καλό αγώνα που έδωσαν.

Αναμφίβολα αποτελείτε σημαντικά παραδείγματα στον αθλητισμό και σας ευχόμαστε να συνεχίσετε στον δρόμο των επιτυχιών».

 

Συγχαρητήριο Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας στον Αθλητή Στίβου της Γ.Ε.Φ. Γρηγόρη Χάσο

Ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας κ. Ιωάννης Κιοσές εξέδωσε το ακόλουθο μήνυμα, για τις διακρίσεις που σημείωσε ο αθλητής του άλματος είς ύψος της ΓΕΦ Γρηγόριος Χάσος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Κ23 και Ανδρών-Γυναικών.

«Ο Γρηγόρης Χάσος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Κ23 και Ανδρών-Γυναικών, τίμησε τα χρώματα της Γ.Ε. Φλώρινας και ανέβασε τη Φλώρινα στην πρώτη και δεύτερη θέση του βάθρου των αντίστοιχων διοργανώσεων,δίνοντας μας την ευκαιρία να διαπιστώσουμε τις δυνατότητες ενός νέου ανθρώπου που βάζει στόχους και εργάζεται με επιμονή, απέναντι σε κάθε είδους αντιξοότητα, για να διακριθεί.

Το αμείωτο ενδιαφέρον της διοίκησης της Γ.Ε. Φλώρινας για την εξέλιξη των νεότερων αθλητών-τριών της περιοχής, μας γεμίζουν αισιοδοξία για περισσότερες επιτυχίες στο μέλλον.

Ευχαριστούμε από καρδιάς τον Γρηγόρη Χάσο και τον προπονητή του κύριο Στέλιο Κεσίδη, για τις όμορφες στιγμές που μας χάρισαν και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στην προσπάθεια τους για μεγαλύτερες διακρίσεις».

 

Συγχαρητήριο Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας στην Ομάδα Στίβου του Α.Σ. «Σπάρτακος» Φλώρινας

Ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας κ. Ιωάννης Κιοσές εξέδωσε το ακόλουθο μήνυμα, για τις διακρίσεις των αθλητών και αθλητριών του Α.Σ. «Σπάρτακος» στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών Στίβου.

«Εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στους αθλητές και τις αθλήτριεςτου Α.Σ. «Σπάρτακος» Φλώρινας, Ιωάννη Τσιρνάρη, Τραϊανό Κρουσοράτη, Ιωάννη Ρούφο και Μαρία Πετρίδου, καθώς και στην προπονήτρια τους κυρία Χρύσα Θωμαΐδου για τις διακρίσεις που σημείωσαν στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ανδρών και Γυναικών Στίβου.

Ο Α.Σ. «Σπάρτακος» αποδεικνύει οτι πέρα από τη βελτίωση των αθλητικών επιδόσεων, συμβάλλει στην προαγωγή του αθλητικού ιδεώδους και της ευγενούς άμιλλας, αξίες απόλυτα συνυφασμένες με το ελληνικό “ευ αγωνίζεσθαι”.

Ευχόμαστε ανάλογη συνέχεια και στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα».

Συγχαρητήριο Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας στον Οδηγό Αγώνων Ταχύτητας Τάσο Χατζηχρήστο

Ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας κ. Ιωάννης Κιοσές εξέδωσε το ακόλουθο μήνυμα, για την αγωνιστική επίδοση του οδηγού Τάσου Χατζηχρήστου στο 8ο RallyGreeceOff-Road, που πραγματοποιήθηκε στο Άργος Ορεστικό.

«Ο Τάσος Χατζηχρήστος με την επίδοση του στο 8ο Rally Greece Off-Road, επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά την υψηλή του μαχητικότητα και την οδηγική του ικανότητα.

Θερμά συγχαρητήρια και στον συνοδηγό του Νίκο Πολυχρονίδη, καθώς και σε όλους όσους στήριξαν με κάθε τρόπο την προσπάθειά τους.

Στην Ελλάδα ο μηχανοκίνητος αθλητισμός κερδίζει συνεχώς φίλους,γι΄ αυτό και αισθανόμαστε ιδιαίτερη υπερηφάνεια που η Φλώρινα εκπροσωπείται επάξια και σ΄ αυτόν τον χώρο».