- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Τα εξεταστικά κέντρα των Πανελλαδικών εξετάσεων 2021 των υποψηφίων του Νομού Φλώρινας

Τα Εξεταστικά Κέντρα των Πανελλαδικών εξετάσεων2021 των υποψηφίων του Νομού Φλώρινας.

Από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΔΕ) Φλώρινας γίνεται γνωστό ότι οι υποψήφιοι/ες οι οποίοι/ες υπέβαλαν αίτηση – δήλωση συμμετοχής στις πανελλαδικές εξετάσεις 2021 στις σχολικές μονάδες Λυκείων της ΔΔΕ Φλώρινας θα εξεταστούν στα παρακάτω Εξεταστικά Κέντρα (Ε.Κ.):

Ε.Κ. 1ου ΓΕΛ Φλώρινας: Οι υποψήφιοι/ες του 1ου ΓΕΛ Φλώρινας, του Εκκλησιαστικού ΓΕΛ Φλώρινας και του Εσπερινού ΓΕΛ Φλώρινας.

Ε.Κ. 2ου ΓΕΛ Φλώρινας: Οι υποψήφιοι/ες του 2ου ΓΕΛ Φλώρινας και του 3ου ΓΕΛ Φλώρινας.

Ε.Κ. ΓΕΛ Αμυνταίου: Οι υποψήφιοι/ες του ΓΕΛ Αμυνταίου, του ΓΕΛ Φιλώτα και του Μουσικού Αμυνταίου.

Ε.Κ. Γυμνασίου Λ.Τ. Λαιμού: Οι υποψήφιοι/ες των Λ.Τ. Λαιμού.

Ειδικό Εξεταστικό Κέντρο 2ου Γυμνασίου Φλώρινας: Οι προφορικώς εξεταζόμενοι/ες υποψήφιοι/ες όλων των Γενικών Λυκείων του Νομού Φλώρινας.

Ε.Κ. 1ου ΕΠΑΛ Φλώρινας: Οι υποψήφιοι/ες του 1ου ΕΠΑΛ Φλώρινας και του Εσπερινού ΕΠΑΛ Φλώρινας.

Ε.Κ. 1ου ΕΠΑΛ Αμυνταίου: Οι υποψήφιοι/ες του 1ου ΕΠΑΛ Αμυνταίου.

3ο Βαθμολογικό Κέντρο και Ειδικό Εξεταστικό Κέντρο, ΕΚ Ευόσμου: Οι προφορικώς εξεταζόμενοι/ες υποψήφιοι/ες όλων των Επαγγελματικών Λυκείων του Νομού Φλώρινας.

Ε.Κ.2ου ΓΕΛ Φλώρινας Ειδικού Μαθήματος Αγγλικών: Οι υποψήφιοι/ες όλων των Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων της Φλώρινας οι οποίοι/ες θα εξεταστούν στο ειδικό μάθημα των Αγγλικών.

Σημ.: Τα εξεταστικά κέντρα όλων των άλλων Ειδικών Μαθημάτων στα οποία θα εξεταστούν γραπτά ή προφορικά οι υποψήφιοι θα ανακοινωθούν από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων εντός των προσεχών ημερών.

Η Διευθύντρια της ΔΔΕ Φλώρινας
Μαρνέρη Ευγενία