- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

ΖΩ-γραφίζω: ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα ψυχοεκπαίδευσης στη Φλώρινα

Τι συνέβη όταν η Λογοθεραπεία συνάντησε την Ψυχολογία;

Δυο καταξιωμένες επιστήμονες της πόλης μας, η ψυχολόγος Μαρία Παπακυριακού και η λογοθεραπεύτρια Ιωάννα Γιαννουτάκη, ένωσαν τις γνώσεις τους και Ζω… γράφισαν για μας και τα παιδιά μας!

ΖΩ… γραφίζω λοιπόν!

Το πρωτοποριακό αυτό πρόγραμμα ψυχοεκπαίδευσης είναι εδώ και περιμένει όλους εσάς να το ενεργοποιήσουμε υλοποιώντας μαζί τα 5 καθοριστικά βήματα για την ευτυχία όλων των μελών της κάθε οικογένειας.

To πρόγραμμα ΖΩ-γραφίζω

Το πρόγραμμα Ζω-γραφίζω είναι μία θεραπευτική παρέμβαση που συνδυάζει την παροχή εκπαίδευσης με ψυχοθεραπευτικά στοιχεία. Στηρίζεται στις αρχές της συστημικής θεραπείας, της θεραπείας Εστιασμένης στη Λύση και στον Νευρογλωσσικό Προγραμματισμό (NLP). Το πρόγραμμα διαρκεί συνολικά 8 εβδομάδες. Στις 3 πρώτες συναντήσεις εφαρμόζονται μορφές ψυχο-εκπαίδευσης με τους γονείς με στόχο να είναι σωστά ενημερωμένοι, να δρουν κατάλληλα και να είναι προετοιμασμένοι για τη σωστή και δυναμική υποστήριξη των παιδιών τους. Οι γονείς σε αυτές τις συναντήσεις θα επανδρωθούν με γνώσεις και τεχνικές, σε τομείς όπως η επιβράβευση και η αυτοπεποίθηση των παιδιών, στις τεχνικές ενεργητικής ακρόασης και θα ενημερωθούν για τα ΒΗΜΑΤΑ και τους ΣΤΟΧΟΥΣ του προγράμματος.

Στις επόμενες 5 συναντήσεις το πρόγραμμα θα ασχοληθεί απευθείας με την ομάδα των παιδιών. Καθ’ όλη τη διάρκεια του προγράμματος θα υπάρχει διαρκής καθοδήγηση και εποπτεία των εκπαιδευτικών από τις συντονίστριες του Ζω-γραφίζω.

Γιατί οι ενημερωμένοι γονείς είναι το κλειδί για ένα καλύτερο αποτέλεσμα.

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στα τηλέφωνα:

6932505983, 2385044814

6973232024, 2385029122

email: [email protected]