- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Διανομή τροφίμων και βασικής υλικής συνδρομής στα πλαίσια του προγράμματος ΤΕΒΑ στο Αμύνταιο

Η Περιφερειακή Ενότητα  Φλώρινας ως επικεφαλής εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης ΤΕΒΑ που έχει συσταθεί για το Νομό μας σε συνεργασία με τον Δήμο Αμυνταίου, ανακοινώνει ότι θα πραγματοποιηθεί διανομή τροφίμων του «Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής ΤΕΒΑ 2018-2019», την Τετάρτη 21ΙΟΥΛΙΟΥ 2021.

ώρες 10:00-15:30, στο χώρο του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Αμυνταίου (Κλειστό Γυμναστήριο) τηρώντας αυστηρά τις οδηγίες που αναλύονται παρακάτω.

Θα διανεμηθούν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες της περιοχής μας οι οποίοι είναι δικαιούχοι του προγράμματος τα παρακάτω προϊόντα:

  1. ΒΟΕΙΟ
  2. ΖΥΜΑΡΙΚΑ
  3. ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ
  4. ΑΛΕΥΡΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ
  5. ΡΥΖΙ
  6. ΦΑΚΕΣ
  7. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
  8. ΧΟΙΡΙΝΟ
  9. ΑΡΤΟΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ
  10. ΨΩΜΙ ΓΙΑ ΤΟΣΤ
  11. ΚΑΣΕΡΙ ΗΜΙΣΚΛΗΡΟ
  12. ΓΡΑΒΙΕΡΑ
  13. ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ
  14. ΣΚΟΝΗ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ

Οι δικαιούχοι του προγράμματος θα παραλάβουν τα προϊόντα με την επίδειξη της απόφασης έγκρισης ΚΕΑ ή του ΑΜΚΑ του μέλους της αίτησης που παραλαμβάνει και σε περίπτωση αδυναμίας προσέλευσης των ιδίων, με επιπλέον κατάθεση εξουσιοδότησης ετέρου προσώπου.Λόγω των νέων συνθηκών διαχείρισης της καθημερινότητας που έχει δημιουργήσει ηπανδημία του COVID – 19 και προκειμένου να αποφεύγεται ο συνωστισμός σε ΔημόσιεςΥπηρεσίες, καθώς επίσης και η μετακίνηση Ωφελουμένων που υπάγονται σε ευπαθείςομάδες, σας ενημερώνουμε ότι είναι αποδεκτή η παραλαβή του πακέτου απόεξουσιοδοτημένο άτομο, υπό τις εξής προϋποθέσεις:

Μεθοδολογία Διανομής «DriveThrough»

Λόγω της υφιστάμενης κατάστασης και της πανδημίας Covid-19, οι ωφελούμενοι θα προσεγγίσουν το σταθερό σημείο διανομής (Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο)αποκλειστικά με όχημα ακολουθώντας τους διαμορφωμένους διαδρόμους εισόδου και εξόδου στο περιβάλλοντα χώρο του γυμναστηρίου.

Υποχρεώσεις Ωφελούμενων

Οι ωφελούμενοι είναι υποχρεωμένοι να ακολουθήσουν τις παρακάτω οδηγίες:

  1. Να προσέλθουν στο σημείο παραλαβής των τροφίμων αυστηρά στη προκαθορισμένη μέρα και ώρα που θα τους κοινοποιηθεί με SMS. Είναι εξαιρετικά σημαντικό να τηρηθεί ο συγκεκριμένος κανόνας για την αποφυγή μποτιλιαρίσματος.
  2. Κατά τη ταυτοποίηση και παραλαβή να φορούν μάσκα.