- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Έναρξη εγγραφών σε παιδικούς σταθμούς και ΚΔΑΠ του ΝΠΔΔ ΚΠΑΠΑ του Δήμου Φλώρινας μέσω ΕΣΠΑ

Το ΝΠΔΔ Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Πολιτισμού και Αθλητισμού (Κ.Π.Α.Π.Α.) Δήμου Φλώρινας ενημερώνει ότι η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων συμμετοχής – δηλώσεων στο Πρόγραμμα «Εναρμόνιση Οικογενειακής & Επαγγελματικής Ζωής» έτους 2021-2022, ξεκινά από την Δευτέρα 19 Ιουλίου έως και Τρίτη 3 Αυγούστου και ώρα 23:59 βάσει του αποδεικτικού του Ηλεκτρονικού Πρωτοκόλλου που θα δίνεται αυτόματα.

Το ΝΠΔΔ καλεί όσους επιθυμούν να εγγράψουν τα παιδιά τους στους Δημοτικούς Παιδικούς καθώς και στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) του Δήμου Φλώρινας να υποβάλλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο νέο πρόγραμμα από 19/7 –03/8/2021.

Αιτήσεις συμμετοχής υποβάλλονται ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά μέσω της ειδικής εφαρμογής στην ιστοσελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε., στην ηλεκτρονική διεύθυνση (www.eetaa.gr, paidikoi.eetaa.gr, «Ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων»)

Η είσοδος στην ηλεκτρονική εφαρμογή θα γίνεται με την χρήση των κωδικών Taxisnet.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι εργαζόμενες/οι (μισθωτές/οι ή αυτοαπασχολούμενες/οι) και οι άνεργες/οι. Κριτήρια επιλογής είναι η οικογενειακή, οικονομική κατάσταση (οικογενειακό εισόδημα) και η κατάσταση απασχόλησης. Εξαιρούνται των ανωτέρω περιορισμών (ύψος οικογενειακού εισοδήματος, κατάσταση απασχόλησης και οικογενειακής κατάστασης) τα προς φιλοξενία ΑμεΑ.

Οι ενδιαφερόμενες/οι εφόσον επιλεγούν, λαμβάνουν «Αξία Τοποθέτησης» (voucher) προκειμένου οι ίδιες/οι να επιλέξουν το Φορέα/Δομή που επιθυμούν να φιλοξενηθεί το τέκνο τους.

Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται από τα αντίστοιχα Γραφεία της Ε.Ε.Τ.Α.Α. (Λάρισα: 2410-579620,2410-579220,2410579221).

Αναλυτικά τα δικαιολογητικά για κάθε περίπτωση αναφέρονται στην πρόσκληση με αριθμό πρωτοκόλλου 9033/16/7/2021 , στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ (www.eetaa.gr, paidikoi.eetaa.gr).

Δεν έχουν δικαίωμα υποβολής αίτησης στην παρούσα Πρόσκληση, οι τακτικοί και αορίστου χρόνου υπάλληλοι του Δημοσίου, των Ν.Π.Δ.Δ., καθώς και οι μόνιμοι και αορίστου χρόνου υπάλληλοι των Ο.Τ.Α. (α’ και β’ βαθμού) και των Ν.Π.Δ.Δ. των Ο.Τ.Α.,

Για όλες τις αιτούσες απαιτούνται:

  1. Εκκαθαριστικό Σημείωμα για το φορολογικό έτος 2020 (εισοδήματα αιτούσας και ετέρου μέλους καθώς και των παιδιών/εξυπηρετούμενων ατόμων εφόσον υποβάλλουν φορολογική δήλωση, που αποκτήθηκαν από 1/1/2020 – 31/12/2020).
  2. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης ή οιοδήποτε άλλο ισοδύναμο έγγραφο που να έχει εκδοθεί μετά την 31η /12/2020.
  3. Δικαιολογητικά απασχόλησης /ανεργίας
  4. Δικαιολογητικά αναπηρίας

Οι Πίνακες (Προσωρινοί και Οριστικοί) των Αποτελεσμάτων θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ: www.eetaa.gr, paidikoi.eetaa.gr.

Οι ωφελούμενοι – κάτοχοι «αξιών τοποθέτησης» (voucher) θα ενημερωθούν και μέσω SMS από την ΕΕΤΑΑ.

Επίσης σας ενημερώνουμε ότι το ΝΠΔΔ όπως κάθε χρόνο είναι στην διάθεση των ωφελούμενων για οποιαδήποτε βοήθεια στην υποβολή της αίτησης, τηλέφωνο 2385026474 εσωτ.4. (κ. Σέρκου Δήμητρα).

Από το ΝΠΔΔ