- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Επιτυχημένη παρουσία για την ομάδα του Τάσου Χατζηχρήστου στην 1η Δεξιοτεχνία Αυτοκινήτων στο Αμύνταιο (video, pics)

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η 1η Δεξιοτεχνία Αυτοκινήτων στην πόλη του Αμυνταίου με συμμετοχές που πλησίασαν τις 50 για την ακρίβεια 48 κλείνοντας έτσι όλες τις κατηγορίες.

Προηγήθηκε το βράδυ του Σαββάτου με φαντασμαγορικό τρόπο η πανηγυρική έναρξη παρουσία πλήθους κόσμου όπου έγινε η παρουσίαση τόσο των αυτοκινήτων σε στατική έκθεση, όσο και των οδηγών που έλαβαν μέρος.

Σημειώνεται ιδιαιτέρως το ότι ο αγώνας προσμετρά στο Κύπελλο Δεξιοτεχνιών Βορείου Ελλάδος της Ο.Μ.Α.Ε και ήταν βαθμολογούμενος.

Η ομάδα μας Chatzichristos Racing Team Florina συμμετείχε με 10 συνολικά συμμετοχές με τον Τάσο Χατζηχρήστο να συμμετέχει σε όλες τις κατηγορίες ,γεγονός το οποίο δεν έχει ξανασυμβεί ποτέ στα χρονικά και μάλιστα κατέλαβε επάξια τις εξής θέσεις:

1ος στην κατηγορία R1 2ος στην κατηγορία R2 – 2Ος στην κατηγορία R3 3ος στην κατηγορία T7ος στην κατηγορία Ν1

Θερμά συγχαρητήρια στον απόλυτο χρόνο ημέρας του Δημήτρη Αποστολίδη με 0:57.12 καθώς και στον Θεόκλητο Καρυπίδη 1η θέση με 0:58.60 (Ν3) και Πολατίδη Ιορδάνη 3η θέση με 1:00.69 (Ν3) όλοι μέλη της Α.Λ.Πτολεμαίδας.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους αγωνιζόμενους και τους πολλούς φίλους που ήρθαν από όλη την Ελλάδα.

Κλείνοντας ξεχωριστές είναι οι ευχαριστίες από την ομάδα Chatzichristos Racing Team Florina στον Δήμο Αμυνταίου και ιδιαίτερα στον Γενικό Γραμματέα του Δήμου Αμυνταίου Νικόλαο Γιόσκο, στο Τ.Α. Αμυνταίου, στο ΕΚΑΒ και στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Πτολεμαίδας για την άριστη συνεργασία τους και τέλος στον Σύλλογο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Βελβεντού για την άψογη διοργάνωση.

Ραντεβού του χρόνου στην 2η Δεξιοτεχνία Αυτοκινήτων Αμυνταίου που σημειωτέον ξεκίνησε ήδη ο σχεδιασμός και η προετοιμασία της.

Τάσος Χατζηχρήστος

Chatzichristos Racing Team Florina