- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας: Έναρξη υποβολής αιτήσεων για τον 2ο Κύκλο του Δια Βίου Προγράμματος με τίτλο: «Διδασκαλία της Ελληνικής Γ2/ΞΓ σε Διαπολιτισμικά Εκπαιδευτικά Προγράμματα»

Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του πρώτου κύκλου λειτουργίας του Προγράμματος «Διδασκαλία της Ελληνικής ως Γ2/ΞΓ σε Διαπολιτισμικά Εκπαιδευτικά Περιβάλλοντα», προκηρύσσεται ο 2ος κύκλος λειτουργίας του  μοριοδοτούμενου προγράμματος 600 ωρών, που θα υλοποιηθεί από το Κέντρο Επιμόρφωσης και Δια βίου Μάθησης  του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, με  τη μέθοδο της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης (σύγχρονης και ασύγχρονης).

Σκοπός του προγράμματος είναι η παροχή εξειδίκευσης σε εν ενεργεία  εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων, υποψήφιους εκπαιδευτικούς, μεταπτυχιακούς και προπτυχιακούς φοιτητές και άλλους επαγγελματίες που έχουν να διαχειριστούν πολυπολιτισμικά εκπαιδευτικά περιβάλλοντα.

Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα αφορά  όσους:

Η υποβολή των αιτήσεων  λήγει στις 15 Σεπτεμβρίου 2021.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας :

https://kedivim.uowm.gr/programs/didaskalia-tis-ellinikis-os-deyteris-xenis-glossas-se-diapolitismika-ekpaideytika-perivallonta/