- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Νέο Ιδιωτικό ΚΔΑΠ ΜΕΑ Φλώρινας «Πρόσβαση»

Το ΚΔΑΠ ΜΕΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ, το Πρώτο Ιδιωτικό ΚΔΑΠ ΜΕΑ Φλώρινας (Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρία) με έδρα το Αρμενοχώρι σύντομα θα ξεκινήσει τη λειτουργία του. Το ΚΔΑΠ ΜΕΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ απευθύνεται, τόσο σε παιδιά και εφήβους με αναπηρία , όσο και σε ενήλικες και έχει ως γενικό σκοπό τη δημιουργική απασχόληση και την γόνιμη αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου τους.

Το Κέντρο διαθέτει σύγχρονες εσωτερικές και εξωτερικές εγκαταστάσεις και στελεχώνεται από έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, ήτοι Κοινωνικό Λειτουργό, Εκπαιδευτικούς Ειδικής Αγωγής, Καθηγητή Μουσικής, Καθηγητή Εικαστικών, Καθηγητή Εκπαιδευτικής Ρομποτικής, Θεατρολόγο, Καθηγητή Ειδικής Φυσικής Αγωγής, Κοινωνικούς Φροντιστές και Επαγγελματία Οδηγό.Παρέχει πλήθος Εργαστηρίων και Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων όπως Εικαστικά, Κατασκευές, Μουσική, Μουσικοκινητική, Θεατρικό Παιγνίδι, Κουκλοθέατρο, Ειδική Φυσική Αγωγή, Ψυχοκινητική Αγωγή, Δημιουργική Γραφή, Φιλαναγνωσία, Εκπαιδευτική Κουζίνα, Φυσικές Επιστήμες και Πειράματα. Εκπαιδευτική Ρομποτική, Πληροφορική, Αυτόνομη Διαβίωση, Κηπουρική, Εκπαιδευτικές Επισκέψεις.

Το ΚΔΑΠ ΜΕΑ ΠΡΟΒΑΣΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ παρέχει όλες τις υπηρεσίες του ΔΩΡΕΑΝ, συμπεριλαμβανομένης και της μετακίνησης των ωφελουμένων της δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής»(δράση της Ε.Ε.Τ.Α.Α. μέσω ΕΣΠΑ) προς και από το ΚΔΑΠ.

Οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να επικοινωνούν με το διοικητικό προσωπικό του ΚΔΑΠ ΜΕΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ προκειμένου να λάβουν καθοδήγηση για την υποβολή των αιτήσεων τους στο πρόγραμμα για τη χρονιά 2021-2022.