- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Ο βουλευτής Γιάννης Αντωνιάδης απαντά «για τα όνειρα θερινής νυκτός του ΣΥΡΙΖΑ»

Έχω πολλές φορές δηλώσει στο παρελθόν ότι προτιμώ μια αντιπολίτευση ενεργή με τις υπερβολές, τις φωνασκίες και τις φαντασιώσεις της, από μια αντιπολίτευση μουγκή. Απαντώντας στα λίγα πραγματικά που μπόρεσα να διακρίνω στη  μακροσκελή κριτική του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ  Φλώρινας σας δηλώνω τα παρακάτω:

Ευτυχώς για την Ελλάδα και τη Φλώρινα, κυβερνά η Νέα Δημοκρατία και σας δηλώνω ότι σε αντίθεση με τις λευκές σελίδες έργων, το παντελώς ανύπαρκτο έργο που μας παραδώσατε στη Φλώρινα και σε όλη την Ελλάδα, στους αμέσως επόμενους μήνες η κυβέρνηση Μητσοτάκη και ο κυβερνητικός βουλευτής, θα ανακοινώνουν συνεχώς έργα σημαντικά που δεν γίνονταν για δεκαετίες στο Νομό Φλώρινας, των οποίων ο αριθμός θα είναι σίγουρα διψήφιος. Αυτά θα ανακοινωθούν όταν πρέπει, όταν θα είμαστε έτοιμοι. Εγκαίνια με φανταστικά έργα και μουσαμάδες εμείς δεν κάνουμε. Μην αγχώνεστε, αφήστε τα κροκοδείλια δάκρυα και στον απολογισμό της θητείας μας που θα είναι πολύ πλούσιος, είστε από τώρα προσκεκλημένοι.

ΥΓ. Για τεχνικούς λόγους, αλλά και για λόγους αρχών, αντιλαμβάνεστε ότι μέσα από ένα δελτίο τύπου, δεν αναλύονται και δεν απαντώνται τα μεγάλα θέματα και έργα της περιοχής, όπως και εσείς το επισημαίνετε μέσα από το σχετικό δελτίο τύπου.