- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Παρεμβολή: “Διχασμός”; Ή κάτι άλλο;

Στην προηγούμενη ανακοίνωσή μας εκφράσαμε την αγωνία μας για τον μεθοδευμένο διχασμό των Ελλήνων εκ μέρους του συστήματος εξουσίας (Κυβέρνηση, ΜΜΕ, και λοιποί παρατρεχάμενοι), όπως και τους φόβους μας για κοινωνική συμφορά που θα φέρει.

Δυστυχώς, και με βάση τις τρέχουσες εξελίξεις, φαίνεται οι φόβοι μας να διαψεύδονται επί τα χείρω: Πια δεν μπορούμε να μιλάμε για “διχασμό”, αλλά για πρωτοφανή ανηλεή ΔΙΩΓΜΟ που έχει εξαπολυθεί ενάντια σε μεγάλη μερίδα της κοινωνίας.

Το Σύστημα Εξουσίας (Κυβέρνηση, ΜΜΕ, κλπ) έχει εδώ και καιρό δομήσει ένα πρωτοφανές μονοδιάστατο αφήγημα, εκθειάζοντας τα πειραματικά γενετικά σκευάσματα (γνωστά και ως “το εμβόλιο”), και πλασάροντάς τα σαν την μοναδική λύση σε ένα πρόβλημα που οι ίδιοι φρόντισαν προηγουμένως να μεγιστοποιήσουν. Ένα αφήγημα (“το εμβόλιο”) που πια λειτουργεί λιγότερο ως υγειονομικό μέσο και περισσότερο ως πιστοποιητικό “κοινωνικών φρονημάτων”

Όσοι αντιδρούν στο αφήγημα αυτό, στον παραλογισμό, στις αντιφάσεις του και στην επιστημονική του σαθρότητα, όσοι επιμένουν στην τήρηση του Συντάγματος, των Διεθνών Συνθηκών, των Αρχών του Πολιτισμού μας, στην αξιοπρέπειά τους και στην αυτοδιάθεση του σώματός τους, αυτοί στοχοποιούνται χυδαία, και μεθοδικά επιχειρείται η ηθική, κοινωνική, εργασιακή, οικονομική και ανθρωπιστική τους εξόντωση.

Και μόνο το γεγονός ότι ανοίγει χώρος για συζήτηση για υγειονομικές “υποχρεωτικότητες”, χωρίς να εξεγείρεται από φρίκη και οργή σύσσωμη η κοινωνία, δεικνύει ότι οι εκατομμύρια νεκροί του ΒΠΠ στον αγώνα κατά του Ναζισμού ίσως άδικα να έχυσαν το αίμα τους.

Η δίκαια οργή έχει ήδη συσσωρευτεί, και αλίμονο σε όποιον δεν το βλέπει. Αν δεν ανασχεθεί αυτή η πορεία προς τον Όλεθρο, φοβόμαστε ότι σύντομα θα δούμε κοινωνική έκρηξη, ή πιθανότατα ακόμα και κύμα Ελλήνων πολιτικών προσφύγων και αυτοεξόριστων προς χώρες που έχουν περισσότερο σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα.

Ας αναλογιστεί ο καθένας τις ευθύνες του από την θέση που βρίσκεται και υπηρετεί. Σε λίγο θα είναι αργά για δάκρυα.

 

ΠΑΡΕΜΒΟΛΗ ΚΙΝΗΣΗ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ