- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Παρουσιάστηκε ο απολογισμός α’ εξαμήνου 2021 της Π.Ε. Φλώρινας από τον Αντιπεριφερειάρχη Ιωάννη Κιοσέ (videos, pics)

Ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 19:00 το απόγευμα ο απολογισμός  δράσεων του πρώτου εξαμήνου 2021 της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας, τον οποίο παρουσίασε αναλυτικά ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας κ. Ιωάννης Κιοσές.

Την εκδήλωση προλόγισε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κ. Γιώργος Κασαπίδης, τονίζοντας τη σπουδαιότητα του απολογισμού, καθώς δίνεται η δυνατότητα για πρώτη φορά στους δημόσιους φορείς να ενημερωθούν κατά τη διάρκεια της τρέχουσας χρονιάς, για τα έργα, τις δράσεις, αλλά και τον σχεδιασμό της επόμενης προγραμματικής περιόδου, σε επίπεδο Π.Ε. Φλώρινας, ώστε να εκφράσουν και εκείνοι τυχόν προβληματισμούς τους για θέματα που τους αφορούν.

Στον απολογισμό, ο κ. Κιοσές αναφέρθηκε στα κάτωθι θέματα:

ειδική μνεία έγινε:

Παράλληλα, έγινε συνοπτική παρουσίαση του έργου των Διευθύνσεων της Περιφερειακής Ενότητας  Φλώρινας. Ο κ. Κιοσές δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει το προσωπικό για την προσπάθεια που καταβάλλει, δεδομένων τόσο των ελλείψεων σε ανθρώπινο δυναμικό, όσο και των πρωτόγνωρων συνθηκών λόγω πανδημίας.

Τέλος, στο πλαίσιο του απολογισμού, η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Δυτική Μακεδονία» ΕΣΠΑ 2014-2020 παρουσίασε συνοπτικά την πορεία υλοποίησης του προγράμματος όσον αφορά την Π.Ε. Φλώρινας,  καθώς και την πορεία σχεδιασμού και τις προτεραιότητες που έχουν τεθεί για το επόμενο ΕΣΠΑ  2021-2027.