- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας γιόρτασε την προστάτιδα του Αγία Όλγα (pics)

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 11 Ιουλίου 2021, ανήμερα της Αγίας Όλγας, προστάτιδας του Κέντρου, αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Φλώρινας, στην οποία χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας κ.κ. Θεόκλητος.

Η εκδήλωση υλοποιήθηκε σε συνδιοργάνωση του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας με τον Δήμο Φλώρινας.

Στη θεία λειτουργία παραβρέθηκαν ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, κος Κασαπίδης Γεώργιος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας κος Χάτζιος Μιχάλης, ο Πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας κος Παρδάλης Ιωάννης, ο Αντιδήμαρχος Φλώρινας κος Χατζητιμοθέου Βασίλειος, ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Φλώρινας κος Παπούλκας Χρήστος, ο Πρόεδρος Κοινότητας Φλώρινας κος Ρόζας Κωνσταντίνος, η Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας, κα Μαρνέρη Ευγενία, μέλη του  Διοικητικού Συμβουλίου του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, η Διευθύντρια του Κέντρου κα Τσάτσα Ολυμπία, καθώς και τα φιλοξενούμενα παιδιά και εργαζόμενοι του Κέντρου.

Κατά το κήρυγμά του ο Σεβασμιότατος έκανε αναφορά στον βίο της προστάτιδας Αγίας Όλγας και παρακίνησε τα παιδιά να παραδειγματιστούν από την Αγία και να την μιμηθούν στη διάρκεια της ζωής τους, όπως επίσης τόνισε και το σημαντικό έργο που πραγματοποιείται στο Κέντρο και την προσφορά του στα παιδιά.