- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

ΔΕΕΠ Φλώρινας της Νέας Δημοκρατίας: «Για τις ύβρεις του κ. Κραουνάκη η ευθύνη βαρύνει αποκλειστικά τους διοργανωτές»

Οι κατά καιρούς ύβρεις του Σταμάτη Κραουνάκη προς τον πρόεδρο και τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας είναι γνωστές. Ως τελευταία του κατορθώματα θεωρούσαμε την επίθεση του στην Άλκηστη Πρωτοψάλτη για τη μουσική περιοδεία της επάνω σε ένα φορτηγό, εν μέσω covid, στην Αθήνα και το «πέρασμα» της από το Μέγαρο Μαξίμου, όπως και τη δημόσια αντιπαράθεση του με τον βουλευτή Θεσσαλονίκης, Στράτο Σιμόπουλο.

Περιμέναμε ότι στα «Πρέσπεια» οι διοργανωτές και κυρίως ο Γιώργος Λιάνης θα φρόντιζαν να σεβαστεί ο Σταμάτης Κραουνάκης τον χώρο και να αρκεσθεί στα της συναυλίας, και όχι να υβρίζει τον Πρωθυπουργό της Ελλάδος, την Υπουργό Πολιτισμού και όλους αυτούς που στηρίζουν την Νέα Δημοκρατία.

Δυστυχώς, διαψευσθήκαμε από τα γεγονότα με την ευθύνη να βαρύνει αποκλειστικά τους διοργανωτές.

Από την αρχή της παρουσίας του χρησιμοποίησε μια καλλιτεχνική και ενωτική σκηνή για να ασκήσει κριτική προς την κυβέρνηση καταφεύγοντας ακόμη και σε ύβρεις, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει ο βουλευτής Γιάννης Αντωνιάδης.

Η λογική ότι ως καλλιτέχνης είναι ο σύγχρονος Αριστοφάνης είναι αστεία, διότι επί 4,5 χρόνια διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ σιώπησε «αριστοφανικά». Η υποψία συγγνώμης από τους διοργανωτές που δημοσιεύθηκε το Σάββατο δε μας καλύπτει.

Καλούμε τους δημόσιους φορείς να σταματήσουν να χρηματοδοτούν παρόμοιες παρουσίες στο νομό μας, ενώ την ίδια άποψη θα είχαμε και αν στη θέση της ΝΔ ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ.

Δ.Ε.Ε.Π ΦΛΩΡΙΝΑΣ