- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Κλειστό το Γραφείο του Συλλόγου Πολυτέκνων Φλώρινας λόγω αδείας υπαλλήλου

Ανακοινώνουμε στα μέλη του Συλλόγου Πολυτέκνων, ότι τα Γραφεία του Συλλόγου θα είναι ΚΛΕΙΣΤΑ κατά το χρονικό διάστημα από 19 Αυγούστου έως 5 Σεπτεμβρίου 2021, λόγω αδείας του υπαλλήλου μας.

Για την έκδοση πιστοποιητικό πολυτεκνικής ιδιότητας θα απευθύνεστε απ’ ευθείας στην ΑΣΠΕ στο ηλεκτρονικό της ταχυδρομείο E-mail ΑΣΠΕ:  info@aspe.org.gr αποστέλλοντες α) πρόσφατο πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης τύπου ΟΓΑ και β) φωτοτυπία της 1ης σελίδας του  ατομικού πολυτεκνικού σας βιβλιαρίου όπου αναγράφονται το Μητρώο της ΑΣΠΕ και το Συλλόγου καθώς και την τελευταία σελίδα όπου εμφανίζεται η ισχύς του βιβλιαρίου σας, δηλαδή η θεώρησής του, από το δικό σας e mail. Η ΑΣΠΕ μόλις λάβει το μήνυμά σας στο e mail της θα εκδώσει το πιστοποιητικό πολυτεκνικής ιδιότητας και θα σας το αποστείλει στο δικό σας e mail.

Θεώρηση των πολυτεκνικών βιβλιαρίων, των ελαχίστων μελών μας που δεν θεώρησαν,  για το χρονικό αυτό διάστημα δεν θα γίνεται.

Όσοι εκ των συναδέλφων  έχουν παραγγείλει πιστοποιητικό πολυτεκνικής ιδιότητας, για να το παραλάβουν θα επικοινωνούν στα τηλέφωνα 6974113058 του Προέδρου και στο 6972074617 του κ. Δημητρίου Τάντση μέλους του Δ.Σ.

ΕΚ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ