- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Ο ΣΟΧ Φλώρινας στους Διασυλλογικούς Αγώνες Ορεινής Ποδηλασίας στην Ελασσόνα (pics)

Την Κυριακή 22 Αυγούστου πραγματοποιήθηκαν οι Διασυλλογικοί Αγώνες Ορεινής Ποδηλασίας στο αγώνισμα του Cross Country από την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας, την Ε.Π.Σ.ΜΑ.Θ, και τον Ποδηλατικό Γυμναστικό Σύλλογο Λάρισας.

Οι αγώνες έγιναν στην περιοχή Άκρη Ελασσόνας σε μια πολύ απαιτητική και τεχνικά άρτια διαδρομή, στροφής τεσσεράμιση χιλιομέτρων, που περιλάμβανε δασικούς δρόμους, μονοπάτια και τεχνικά περάσματα.

Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν με απόλυτη επιτυχία και συμμετοχή περίπου 150 αθλητών, αποσπώντας άριστες κριτικές από όλους.

Η αγωνιστική ομάδα ποδηλασίας του Σ.Ο.Χ. Φλώρινας συμμετείχε στον αγώνα με τρεις αθλητές που πέτυχαν άριστα αποτελέσματα, την ομάδα συνόδεψε ο έφορος Αλπικού του Συλλόγου Αλέξανδρος Σιάμκουρης. Συγκεκριμένα ο Μούτσιος Ιωάννης κατέλαβε την 10η θέση στην κατηγορία των Παμπαίδων, ο Ζαραβέλης Αδάμ τερμάτισε 5ος στην κατηγορία των Μίνι Μεγάλων, ενώ ο Σιάμκουρης Κωνσταντίνος κατετάγη 3ος στην κατηγορία των Μίνι μικρών.

Το Δ.Σ. του Σ.Ο.Χ. συγχαίρει θερμά τον έφορο ποδηλασίας του συλλόγου Θεόδωρο Σβάρνα, τους προπονητές Παναγιώτη Κάσπαρη και Σίμο Πολπατζή για την πολύτιμη συνδρομή τους στην άριστη προετοιμασία και υποστήριξη της αγωνιστικής ομάδας. Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν επίσης και στους γονείς και τα μέλη του Συλλόγου για τη βοήθεια και φροντίδα που προσφέρουν στους αθλητές του τμήματος.

Οι προπονήσεις των ακαδημιών του συλλόγου σε ποδηλασία και χιονοδρομία συνεχίζονται κανονικά και για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε με τους προπονητές στα τηλέφωνα του συλλόγου 2385029939 και 6947525632.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στα site της Ε.Ο.Π. https://hellenic-cycling.gr και ΕΠΣ.ΜΑΘ https://epsmath.gr/

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Καράντζας Χ. Λάζαρος