- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

4 χρυσά για τη Χριστίνα Ρόζα, 3 χρυσά για τον Ευάγγελο Αθανασίου και ένα χρυσό και 2 αργυρά για την Παρασκευή Λαδοπούλου στους διεθνείς αγώνες Roller ski στη Σερβία

Στο Zlatibor της Σερβίας βρέθηκαν από 17-22/9/21 πέντε αθλητές του Αθλητικού ομίλου Φλώρινας προκειμένου να αγωνιστούν σε μια σειρά τεσσάρων Διεθνών αγώνων Roller ski.

Συγκεκριμένα οι αθλητές Λαδοπούλου  Παρασκευή, Τίτα Νεφέλη, Αντωνιάδης Άγγελος εκπροσωπώντας την Εθνική Ομάδα, ενώ η Ρόζα Χριστίνα και ο Αθανασίου Ευάγγελος εκπροσωπώντας τον ΑΟΦ.

Η πορεία των αποτελεσμάτων εξελίχθηκε σε οικογενειακή υπόθεση… αφού η Λαδοπούλου Παρασκευή κατέκτησε χρυσό και  δύο αργυρά μετάλλια, σημειώνοντας ρεκόρ διεθνούς βαθμολογίας για την Ελλάδα, ενώ η κόρη της Ρόζα Χριστίνα δεν άφησε περιθώριο σε άλλη αθλήτρια να ανέβει στο βάθρο, κατακτώντας 4 χρυσά μετάλλια, σε ισάριθμους αγώνες. Σε πολύ καλή φόρμα βρέθηκε και ο αθλητής Αθανασίου Ευάγγελος που τερμάτισε στην πρώτη θέση σε 3 από τους 4 αγώνες που διαγωνίστηκε. Σε μέτρια επίπεδα κυμάνθηκαν οι επιδόσεις της Τίτα Νεφέλης και του Αντωνιάδη Άγγελου, που δείχνουν να προσαρμόζονται σταδιακά μετά την μακρά αποχή από τις προπονήσεις λόγω πανελλαδικών εξετάσεων.

Ευχαριστούμε την ΕΟΧΑ για την σχεδίαση και την υποστήριξη της αποστολής.

Το Δ.Σ.