- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Ευχαριστήριο – συγχαρητήριο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Μουσικού Σχολείου Αμυνταίου

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Μουσικού Σχολείου Αμυνταίου εκφράζει τις ευχαριστίες του στους ανθρώπους εκείνους που με την αρωγή τους συνέβαλλαν στο έργο του Συλλόγου, πριν το τέλος της θητείας μας:

στον αντιδήμαρχο του Δήμου Αμυνταίου κ. Στυλιανό Δεμερτζίδη που ανταποκρίθηκε υλοποιώντας το αίτημά μας, καθώς και στο λογιστικά – φοροτεχνικά γραφεία της οικονομολόγου κ. Λαζαρίδου Στ. Ασημούλας και του λογιστή Α’ τάξης κ. Γώγου Τρ. Μιχαήλ, για την αφιλοκερδή παροχή υπηρεσιών ως προς τις φορολογικές υποχρεώσεις του Συλλόγου μας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ εκ βάθους καρδίας – εμού ως προέδρου – τόσο για τη στήριξη στο πρόσωπό μου όσο κι απέναντι στο Σύλλογο.

Επίσης να απευθύνουμε θερμά συγχαρητήρια στον φιλόλογο κ. Νικόλαο Οικονόμου για την ανάληψη των νέων καθηκόντων του ως Διευθυντής του Μουσικού Σχολείο Αμυνταίου.

Ευχόμαστε να συνεχίσει την ίδια δυναμική πορεία για την ανάπτυξη του σημαντικού έργου που ξεκίνησε καθώς και να τον ευχαριστήσουμε για την άψογη συνεργασία που είχαμε με κοινό γνώμονα την βέλτιστη λειτουργία του σχολείου μας.

Με τιμή
Για το Δ.Σ.
Η πρόεδρος
Παπαβασιλείου Δ. Μαρία