- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Ευχαριστήριο του Μοτοσυκλετιστικού Ομίλου Φλώρινας για τη διοργάνωση του 1ου & 2ου αγώνα Πανελληνίου Πρωταθλήματος & 1ου αγώνα Πανελληνίου Κυπέλλου ENDURO

O Μοτοσυκλετιστικός Όμιλος Φλώρινας με την υποστήριξη του Δήμου Φλώρινας και υπό την αιγίδα της ΑΜΟΤΟΕ, διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία 3 Πανελλήνιους αγώνες ENDURO σε διάστημα 2 αγωνιστικών ημερών, το Σαββατοκύριακο 25 & 26 Σεπτεμβρίου 2021, στην ευρύτερη περιοχή της Φλώρινας, με συνολικά 81 συμμετοχές αθλητών κι ομάδων, εκ των οποίων οι 2 από την Κύπρο. Εισέπραξε τα καλύτερα σχόλια σε άρθρα του ειδικού τύπου που κάλυψαν την διοργάνωση αλλά κι απ’ όλους ανεξαιρέτως τους συμμετέχοντες, θεατές, αθλητές κι ομάδες.

Στην επίτευξη αυτού του αποτελέσματος συνέβαλε η άριστη συνεργασία που είχαμε με πρόσωπα, φορείς, θεσμικά όργανα κι υπηρεσίες και γι’ αυτό αποτελεί χρέος μας να ευχαριστήσουμε θερμά:

Τον ΔΗΜΑΡΧΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ κ. Γιαννάκη Βασίλη για την αμέριστη συμπαράσταση και στήριξη σε όλα τα επίπεδα, οικονομικά και διαδικαστικά, καθώς και τους αντιδημάρχους Τεχνικής Υπηρεσίας κ. Θεοφανίδη Δημήτριο, Πολιτισμού & Αθλητισμού κ. Τσακμάκη Παναγιώτη, Καθαριότητας κ. Αντωνιάδη Λάζαρο για την πολύτιμη βοήθειά τους σε όλα τα θέματα που προκύπτουν σε τέτοιου είδους κι εμβέλειας διοργανώσεις, με παροχή μηχανημάτων, με μέριμνα σε υλικοτεχνική υποδομή, με υποστήριξη στις ανάγκες του ΜΟΦ αλλά κι ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χειριστές των μηχανημάτων και στο πολιτικό προσωπικό του Δήμου μας, που ασχολήθηκε πολύ σοβαρά και δώσαμε λύσεις σε όποια προβλήματα αντιμετωπίσαμε.

Όσους από το πολιτικό προσωπικό της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας ενδιαφέρθηκαν και βοήθησαν.

Την Διεύθυνση Δασών Φλώρινας και ειδικότερα την προϊσταμένη κ. Γλούφτση Σοφία και τον κ. Χατζηιωάννου Στέφανο για την άριστη και απροβλημάτιστη συνεργασία που είχαμε μαζί τους.

Την Διεύθυνση Αστυνομίας Φλώρινας & Τμήμα Τροχαίας Φλώρινας, τον κ. Γκίνη Δημήτριο και τα πληρώματα που φρόντιζαν για την απρόσκοπτη διεξαγωγή των αγώνων.

Τον Δκτη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Φλώρινας κ. Μιαούλη Ιωάννη και τα πληρώματα που παρέμειναν στους χώρους των Ειδικών Διαδρομών καθ’ όλη την διάρκεια των αγώνων, όπως κάνουν σε κάθε μας διοργάνωση και τους εκτιμούμε ιδιαιτέρως γι’ αυτό.

Τους Προέδρους των κοινοτήτων Τριανταφυλλιάς κ. Νίτσου Βασίλειο, Ατραπού κ. Νότη Ελευθέριο και Υδρούσας κ. Στεφανίδη Ιωάννη για την υποστήριξη των αγώνων καθώς τα μέρη τους φιλοξένησαν μεγάλο μέρος της απλής και τις 2 Ειδικές Διαδρομές.

Τους γιατρούς και τα πληρώματα των ασθενοφόρων των αγώνων που υποστήριζαν την διοργάνωση. Το ΕΚΑΒ Φλώρινας για την κατάσταση ετοιμότητας που φρόντισε να είναι ενισχυμένη τις μέρες αυτές. Τους κ.κ Γκερτσάκη Δημήτρη και Σάκη Γιάντση ως μέλη των ΕΔΟΠΑ και Λ.Ε.Δ.Φ για την βοήθειά τους.

Για την οικονομική και υλικοτεχνική υποστήριξη των αγώνων κι όλης γενικότερα της οργάνωσης, συνέβαλαν τα μέγιστα οι ΧΟΡΗΓΟΙ του ΜΟΦ, που χωρίς την βοήθειά τους, δεν θα ήταν δυνατό αυτό το επίπεδο οργανωτικής ποιότητας κι έτσι πιο συγκεκριμένα θα θέλαμε να εκφράσουμε τις βαθύτατες ευχαριστίες μας στους:

ΜΕΓΑΛΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ:

 mikel Φλώρινας

BETA Hellas

Coffee Train

YAMAHA Μοτοδυναμική

Επίσημοι Χορηγοί:

MDESIGNS – SHERCO Hellas – MOTOMARKET – FACTORY BOOTS – ΗΧΟΣ Πασχαλίδης

Hotel KING ALEXANDER – RIVO All Day Cafe Bar – ΕΚΟ Ρασπόπτσης – FRATELLI All Day Coffee Bar

ΛΑΖΗΚΟΣ Μεζεδοπωλείο – TOTTIS Vigla – STIHL ΓΟΥΝΑΡΗ Μαρία ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΨύξηΘέρμανση

Χορηγοί:

MONSTER-SHOP.GR / MOTOACTION.GR / ΠΑΡΙΣΗΣ Α.Ε / ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ FINSTRAL ΓΕΩΡΓΙΟΥ / ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ / ΑΕΡΟΙΝΟ / Home & Style

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ Ελαστικά / SEVEN.FALLS Car Wash / STASINIOLI Team ADIGRAFO designs / kapoulitsas-outdoors.gr

Για τα οργανωτικά θέματα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε πολύ:

Τον Αλυτάρχη των αγώνων κ.Παπαδόπουλο Χάρη.

Στην Γραμματεία τις Φουδούλη Τατιάνα, Γεωργιάδου Γεωργία, Τσούλη Μιχαέλα, Κοσμίδου Μαρία, Καπουλίτσα Ξανθή

Την ομάδα της S-Timing για την άψογη χρονομέτρηση του 2ημέρου και την άμεση έκδοση των αποτελεσμάτων. Τους επικεφαλής των 2 Ειδικών Διαδρομών Στασίνη Δημήτρη & Πασχαλίδη Μιχάλη και στα ΣΕΧ τους Ειρήνη Τσιλεμάνη, Γεωργία Δεμίρη, Ζελέστση Βασίλη, Καράντζα Λάζαρο και Αντωνίου Μηνά & Κουλιανό Παναγιώτη

Όλους τους κριτές που παρέμειναν για ώρες στις θέσεις τους, διασφαλίζοντας έτσι την ανεμπόδιστη ροή των αγώνων. Για την υπαίθρια καντίνα τον Κοπάτσκα Κώστα, την Μαρία και την Έλπη και τον Παπαδόπουλο Γιώργο (ΜΟΦ)

Επίσης θέλουμε να δώσουμε θερμά συγχαρητήρια στους αθλητές του ΜΟΦ που συμμετείχαν στους αγώνες μας:

ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ : Ε2 Πανελληνίου Πρωταθλήματος ENDURO ( 2 αγώνες – 15ος & 12ος )

ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ : C1 Πανελληνίου Κυπέλλου ENDURO (1η θέση κατηγορίας) ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ : C2 Πανελληνίου Κυπέλλου ENDURO (8η θέση κατηγορίας) ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΛΑΖΑΡΟΣ : C2 Πανελληνίου Κυπέλλου ENDURO

ΣΚΕΝΔΕΡΗΣ ΠΑΥΛΟΣ : C2 Πανελληνίου Κυπέλλου ENDURO

ΖΕΛΕΣΤΣΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ : CE Πανελληνίου Κυπέλλου ENDURO (1η θέση) ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ : CE Πανελληνίου Κυπέλλου ENDURO (2η θέση) ΒΕΛΙΑΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ : CJ Πανελληνίου Κυπέλλου ENDURO

Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους θεατές που γέμισαν τους χώρους των Ειδικών Διαδρομών και τους επαγγελματίες κι ερασιτέχνες φωτογράφους & δημοσιογράφους που κάλυψαν την διοργάνωση και μοιράζονται μαζί μας το υλικό τους σε φωτογραφίες και βίντεο, τα οποία θα ανεβαίνουν συνεχώς στην σελίδα μας στο Facebook.

Με το βλέμμα μας πια σε πιθανή μελλοντική διοργάνωση αγώνα Παγκοσμίου Πρωταθλήματος ENDURO, ευχαριστούμε ολόψυχα όλους όσους πιστεύετε σε εμάς και τις δυνατότητές μας.

Με τιμή

ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ