- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Ευχαριστήριο του Νοσοκομείου Φλώρινας προς τον Δήμο Φλώρινας

Ο Διοικητής και το Δ.Σ. του Γ.Ν.Φλώρινας, αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει τις θερμές ευχαριστίες στο Δήμο Φλώρινας, όπου με πρωτοβουλία του Δημάρχου κ. Γιαννάκη Βασίλειου και δαπάνες του Δήμου, πραγματοποιήθηκε η ασφαλτόστρωση του αύλειου χώρου του Νοσοκομείου.

Ήταν άμεση η ανταπόκριση του Δημάρχου και των υπηρεσιών του Δήμου, στο αίτημα μας, όπου με την παρέμβαση αυτή, βελτιώθηκε η αισθητική εικόνα του Νοσοκομείου μας. Επίσης ο εξωραϊσμός του περιβάλλοντα χώρου, συμβάλει συμπληρωματικά στην αναβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών υγείας, με αποδέκτες τους συμπολίτες μας. Στη δύσκολη περίοδο που περνά η χώρα, λόγω της πανδημίας η εν λόγω δωρεά από πλευράς του Δήμου, αποτελεί την έμπρακτη στήριξη που παρέχει τόσο ο Δήμος Φλώρινας, όσο και ευρύτερα η τοπική Αυτοδιοίκηση προς το Νοσοκομείο Φλώρινας.

Επίσης εκτός του Δήμου και όσων συνέδραμαν στη υλοποίηση αυτού του έργου, ευχαριστούμε ιδιαιτέρως την ανάδοχο εταιρεία “ΑΝΔΡΟΣΘΕΝΗΣ Α.Τ.Ε”, όπου το προσωπικό της, επιμελήθηκε με πολύ φροντίδα και μεράκι στο έργο της ασφαλτόστρωσης.

Οι πράξεις αυτές τιμούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση και αποδεικνύουν ότι με συνέργεια μπορούμε να επιτύχουμε όλο και περισσότερα, προς το συμφέρον του κοινωνικού συνόλου, ευχόμενοι η ευγενική αυτή προσφορά, να βρει και άλλους μιμητές.

 Ο Διοικητής του Γ.Ν. Φλώρινας
Παπούλκας Χρήστος