- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Γ. Αντωνιάδης: Προς τους νοσταλγούς της εξουσίας και του διχασμού ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ.

Ειλικρινά εκπλήσσομαι που μιλάτε εσείς για Χρυσή Αυγή. Μάλλον ξεχνάτε ότι χέρι-χέρι με τη Χρυσή Αυγή ψηφίσατε μια σειρά από νόμους (απλή αναλογική, παραπομπή πολιτικών αντιπάλων με νόθες κατηγορίες στο σκάνδαλο της Novartis κλπ)

Ξεχνάτε ότι η Νέα Δημοκρατία έκλεισε την Χρυσή Αυγή στη φυλακή; Αποτελεί θράσος πρόκληση και ανηθικότητα να έρχεστε σήμερα εσείς, με το σκοτεινό παρελθόν που σας συνοδεύει, να απαρνιέστε τώρα πια Καμμένο και Χρυσή Αυγή και να μας ασκείτε κριτική για ανύπαρκτα θέματα.

Μιλάτε για δημοκρατικές ευαισθησίες, εσείς, που μόλις εκλεγήκατε προσπαθούσατε διακαώς να χειραγωγήσετε τους πάντες, δικαστική εξουσία, ανεξάρτητες αρχές, ΜΜΕ και γενικά όλους τους ΑΡΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (όπως διακήρυσσαν δημοσίως τα πρωτοκλασάτα στελέχη σας).

Για τις γιορτές μίσους δεν σας ακούω να ασκείτε την ίδια κριτική στο ΚΚΕ που επίσης αποτίει φόρο τιμής (καλώς κάνει) στους Έλληνες αντάρτες. Γιατί δεν τολμάτε βεβαίως! Η θέση μας είναι η δημιουργία ενός μνημείου εθνικής συμφιλίωσης στη Φλώρινα (το έχω προτείνει δημοσίως στο παρελθόν), όπου όλοι από κοινού θα τιμούμε τους Έλληνες που χάθηκαν στη δίνη του εμφυλίου. Ως τότε, καλώς και οι μεν και οι δε τιμούν ο καθένας με τον τρόπο του, τους Έλληνες που θυσιάστηκαν.

Έρχομαι και στα έργα. Σας ενημερώνω -για να μη στενοχωριέστε- ότι εν αντιθέσει με την ανυπαρξία έργων κατά τη δική σας διακυβέρνηση, εμείς στο τέλος της τετραετίας θα ανακοινώσουμε πάνω από δέκα μεγάλα έργα που θα υλοποιούνται και θα είστε προσκεκλημένοι για άμεση ενημέρωση.

Όσο για την «καραμέλα» των σιδηροδρομικών συνδέσεων. Προς Αλβανία (Πόγραδετς), δεν έχετε ούτε προμελέτη ούτε βεβαίως και μελέτη, εκτός από μια απλή πρόταση και αυτή αναφέρεται στη σύνδεση μέσω Ιεροπηγής (έχετε καταργήσει ήδη την Κρυσταλλοπηγή). Όσον αφορά στη σύνδεση με FYROM, όταν οι γείτονες συμμορφωθούν με αυτά που υπέγραψαν, τότε θα το εξετάσουμε.

Αφήστε τα κροκοδείλια δάκρυα γιατί δεν πείθετε κανέναν.

Κυρίες και κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ, πάντα ήμασταν και θα είμαστε υπέρ της καλοπροαίρετης κριτικής, χωρίς όμως υπερβολές, ψέματα και αλαζονείες. Ήμασταν και είμαστε ανοιχτοί και στις θετικές προτάσεις. Αφήστε τα κροκοδείλια δάκρυα, δεν πείθετε κανέναν. Γιατί ως γνωστόν, το σιγάν κρείττον του λαλείν και απλά, στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί. ​

Γιάννης Αντωνιάδης
Βουλευτής Φλώρινας