- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Κοινωνικό Φροντιστήριο από τη Μητρόπολη Φλώρινας

Η Ιερά Μητρόπολη Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας, για ένατη κατά σειρά χρονιά, σε συνεργασία με την Ορθόδοξο Ιεραποστολική Αδελφότητα ‘’ΑΓΙΑ ΜΑΚΡΙΝΑ’’ και το Εκκλησιαστικό Σχολείο Φλωρίνης, στα πλαίσια της κοινωνικής προσφοράς των, ανακοινώνει ότι στο κτίριο του Εκκλησιαστικού Σχολείου θα λειτουργήσει δωρεάν κοινωνικό φροντιστήριο στο οποίο θα διδάσκονται φιλολογικά μαθήματα (αρχαία και νέα ελληνικά, ιστορία και λατινικά), φυσικομαθηματικά,  Αρχές Οικονομικής Θεωρίας (Α.Ο.Θ.) και αγγλικά σε παιδιά Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα.

Επίσης καλούνται εθελοντές εκπαιδευτικοί δημοτικής εκπαίδευσης για εβδομαδιαία παράδοση μαθημάτων γλώσσας και μαθηματικών σε μαθητές Δημοτικού Σχολείου.

Αιτήσεις συμμετοχής από Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου μέχρι Τρίτη 5 Οκτωβρίου και ώρες 9 π.μ. έως 13μ.μ.

Οι μαθητές και οι κηδεμόνες τους θα πληροφορούνται το πρόγραμμα του φροντιστηρίου (μάθημα, εκπαιδευτικό, ημέρα και ώρα μαθήματος) για τις βαθμίδες Δημοτικό, Γυμνάσιο και Λύκειο από το Εκκλησιαστικό Σχολείο Φλωρίνης.

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση θα απευθύνεστε στα τηλέφωνα της Αδελφότητος ‘’ΑΓΙΑ ΜΑΚΡΙΝΑ’’ 2385029940 και 6981440219.


Το κοινωνικό φροντιστήριο της Ιεράς Μητροπόλεως Φλωρίνης, το οποίο συνεργάζεται με το Εκκλησιαστικό Σχολείο, συγχαίρει τους μαθητές του οι οποίοι κατά  τα σχολικά έτη 2019-20 και 2020-21 και κατέλαβαν τις παρακάτω θέσεις:

  1. Θωμάς Πραπαβέσης: Μηχανικός Σχεδίασης Προϊόντων και Συστημάτων, Πολυτεχνική Σχολή Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη)
  2. Αντωνίου Νικολέτα: Μηχανικών Επιστήμης Υλικών (Ιωάννινα)
  3. Αντωνίου Μαριλένα: Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών (Άρτα)
  4. Μανάνης Ευάγγελος: Σχολή Αστυφυλάκων
  5. Μπακάλης Αθανάσιος: Επιστήμη Βιοσυστημάτων και Γεωργικής Μηχανικής, Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Πατρών (Παράρτημα Μεσολογγίου)
  6. Λαβασίδου Σοφία: Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης, Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας (Φλώρινα)

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως