- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Με επιτυχία συνεχίζεται η υλοποίηση του προγράμματος ΤΕΒΑ στη Δυτική Μακεδονία (video)

Το Πρόγραμμα ΤΕΒΑ υποστηρίζει τη διανομή τροφίμων και ειδών βασικών υλικής συνδρομής, παρέχει συνοδευτικά μέτρα, ενισχύει την δημιουργία ευρύτερου δικτύου συνεργαζόμενων Δήμων και Φορέων. Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας υλοποιεί το Πρόγραμμα ΤΕΒΑ συμβάλλοντας έτσι στην εξάλειψη της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού και στην κοινωνική ενσωμάτωση των ωφελουμένων.

Οι Περιφερειακές Ενότητες Κοζάνης, Φλώρινας, Καστοριάς και Γρεβενών της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας με τις Κοινωνικές Συμπράξεις τους, ολοκλήρωσαν με επιτυχία τη διανομή τροφίμων του «Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής ΤΕΒΑ 2018-2019» για το μήνα Ιούλιο και συνεχίζουν την υλοποίηση του προγράμματος τους φθινοπωρινούς μήνες του 2021.

Σε όλα τα σημεία διανομής, τηρούνται τα μέτρα προστασίας για την αποφυγή της διασποράς του κορωνοϊού SARS-CoV-2 ενώ η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας υιοθετεί σταδιακά στο σύνολο των σημείων, τη μέθοδο διανομής προϊόντων «Drive Through», με την οποία περιορίζεται στο ελάχιστο η επαφή τόσο των ωφελουμένων που λαμβάνουν αγαθά όσο και του προσωπικού που συμμετέχει στις διανομές