- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Με την ανώτερη Ρέγκενσμπουργκ και την αήττητη Γουέστ Μπρομ

Πληροφορίες για free bet!

  1. Ρέγκενσμπουργκ – Άουε (19:30)

Εκκίνηση με Β’ Γερμανίας και την αναμέτρηση Ρέγκενσμπουργκ – Άουε. Η γηπεδούχος προέρχεται από τρεις σερί αγωνιστικές δίχως νίκη (0-2-1), ωστόσο το σημαντικό είναι πως παραμένει ψηλά στη βαθμολογία. Θέλει να γυρίσει την κατάσταση υπέρ της, να φτάσει στη νίκη και να αγκαλιάσει την κορυφή. Εντός έδρας δεν έχει υποστεί ακόμη την ήττα (2-1-0, 9-3 γκολ). «Βυθίζεται» διαρκώς η Άουε, η οποία αδυνατεί να ξεκολλήσει από την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Παραμένει η μοναδική ομάδα που δεν έχει κερδίσει ακόμη (0-3-4), διαθέτει μάλιστα τη χειρότερη επίθεση (μόλις 3 γκολ). Εξελίξεις όσον αφορά στη θέση του προπονητή, με τον Αλεξέι Σπιλέφσκι να αποχωρεί και πλέον τα ηνία να περνούν σε υπηρεσιακό τεχνικό. Κοινώς όλα στραβά και ανάποδα. Επιπλέον, αντιμετωπίζει σημσντικές απουσίες, με κυριότερη αυτή του επιθετικού Σιάριτς.

Προγνωστικό: «Μαύρο χάλι» η Άουε, υπάρχει προβληματισμός σε όλα τα επίπεδα. Η Ρέγκενσμπουργκ είναι σαφώς ανώτερη και αν κάνει τα απλά, τότε θα φτάσει στη νίκη. Παραδόξως αρκετά τίμιος ο «άσος» (στο 1,70), αξίζει να μπει στο δελτίο μας.

  1. Γουέστ Μπρομ – ΚΠΡ (22:00)

Ανηφορίζουμε στο Νησί και την Τσάμπιονσιπ. Η Γουέστ Μπρομ υποδέχεται την ΚΠΡ και θέλει να αφήσει πίσω τις τρεις σερί ισοπαλίες, ώστε να μπει και πάλι σε τροχιά νικών. Το σημαντικό είναι πως πορεύεται δίχως ήττα έως τώρα στο πρωτάθλημα (4-4-0), παραμένει από τα φαβορί για την άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ. Από δύο σερί αποτυχίες έρχεται η ΚΠΡ, καθώς δεν τα κατάφερε κόντρα σε Μπόρνμουθ (2-1 εκτός) και Μπρίστολ Σίτι (2-1 εντός). Συμπλήρωσε 3 ματς στο πρωτάθλημα δίχως νίκη (1-2-0), ωστόσο η κατάσταση έφτιαξε κάπως, μετά την πρόκριση στο Λιγκ Καπ εις βάρος της ανώτερης Έβερτον. Διαθέτει τη χειρότερη άμυνα (12 γκολ) από την πρώτη δεκάδα της βαθμολογίας. Δεν υπολογίζονται για το τωρινό ματς οι μπακ/χαφ ΜακΚόλουμ, ο ακραίος αμυντικός Ουάλας και ο μέσος Φλιντ.

Προγνωστικό: Η ΓουεστΜπρομ αφήνει βαθμούς τις τελευταίες εβδομάδες, ωστόσο θέλει να βάλει «στοπ» σ’ αυτήν την κατάσταση. Διαθέτει ποιότητα, έχει και δυνατή έδρα και ορθώς ξεκινάει από θέση φαβορί κόντρα στην ΚΠΡ. Η λονδρέζικη ομάδα αναμένεται να βγάλει κούραση από τα 120 λεπτά που έπαιξε στο Κύπελλο. Ο «άσος» αποτελεί επιλογή μας, αν και θα θέλαμε πιο ψηλά την απόδοση από το 1,75.

Διάβασε περισσότερα Προγνωστικά Τσάμπιονσιπ στο Foxbet.