- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Νέο ΦΕΚ για την πλήρη λειτουργία των Ωδείων

Εκδόθηκε το νέο ΦΕΚ που επιτρέπει την πλήρη λειτουργία των Ωδείων, με δια ζώσης εκπαίδευση τόσο για τα ατομικά όσο ΚΑΙ για τα ομαδικά μαθήματα. Αυτό σημαίνει ότι θα έχουμε την δυνατότητα να επαναλειτουργήσουν τα τμήματα μουσικής προπαιδείας, αλλά και μια σειρά μαθημάτων όπως τα υποχρεωτικά θεωρητικά, οι ορχήστρα, οι χορωδίες και τα διάφορα μουσικά σύνολα του Ωδείου. Επίσης θα επαναπροσφερθεί το τμήμα μουσικοκινητικής αγωγής για παιδιά ηλικίας 2-4 ετών, που είχε λειτουργήσει υποδειγματικά αφήνοντας άριστες εντυπώσεις στους συμμετέχοντες κατά την διετή εφαρμογή του.

Είναι αυτονόητο ότι θα τηρηθούν απαρέγκλιτα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που θεσπίστηκαν από την Πολιτεία έτσι όπως περιγράφονται στο ΦΕΚ και εξειδικεύονται κάθε φορά από τις ανακοινώσεις του Υπουργείου Πολιτισμού.

Ενημερωτικό κείμενο με συγκεκριμένες λεπτομέρειες ως προς τον τρόπο ασφαλούς λειτουργίας του Ωδείου και προσέλευσης μαθητών και συνοδών, θα λάβουν άμεσα με ηλεκτρονική αλληλογραφία οι γονείς και μαθητές του Ωδείου που ήταν εγγεγραμμένοι πέρυσι.

Ωδείο Φλώρινας

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΦΕΚ