- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Ο ΣΟΧ Φλώρινας στο 2ο Κύπελλο Ελλάδος Ορεινής Ποδηλασίας στο Μεγαλόβρυσο Λάρισας (pics)

Με ικανοποιητικές εμφανίσεις ξεκίνησαν τις φθινοπωρινές τους αγωνιστικές υποχρεώσεις οι αθλητές του ΣΟΧ Φλώρινας. Συγκεκριμένα το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου και στα πλαίσια του 2ου Κυπέλλου Ελλάδος ΜΤΒ (2nd Hellas Liga MTB) στο Μεγαλόβρυσο Λάρισας διοργανώθηκαν για όλες τις κατηγορίες αθλητών αγώνες ορεινής ποδηλασίας τύπου Olympic cross-country.

Στην ποιο «σκληρή» κατηγορία, τόσο από πλευράς συναγωνισμού όσο και από τις απαιτήσεις της διαδρομής, αγωνίστηκαν οι παμπαίδες Μάριος Καραβασίλογλου και Γιάννης Μούτσιος με τον πρώτο να κάνει έναν εξαιρετικό αγώνα και να τερματίζει 5ος ενώ ο Γιάννης αντιμετωπίζοντας σοβαρά προβλήματα με τον εξοπλισμό του κατάφερε να τερματίσει στην 12η θέση.

Η Κατερίνα Σβάρνα τιμώντας τον τίτλο της πρωταθλήτριας Μακεδονίας-Θράκης τερμάτισε 2η στην κατηγορία των μεγάλων κοριτσιών ενώ στον αντίστοιχο αγώνα τον μεγάλων αγοριών ο Παύλος Πολπατζής και ο Αδάμ Ζαραβέλης τερμάτισαν 7ος και 8ος.

Μαχητική ήταν η εμφάνιση του Κωνσταντίνου Σιάμκουρη στην κατηγορία των μικρών αγοριών καταλαμβάνοντας την 8η θέση μετά από έναν σκληρό αγώνα.

Η Γεωργία Δούκα στα πλαίσια της 2ης Liga MTB συναγωνίστηκε στην κατηγορία των Παίδων καθώς οι καθώς οι κορασίδες δεν συμπλήρωναν δική τους κατηγορία και τερμάτισε 14η. Την ερχόμενη Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου η ομάδα ποδηλασίας του ΣΟΧ Φλώρινας θα μεταβεί στο Νέο Πετρίτσι Σερρών για να λάβει μέρος στους αγώνες που θα διοργανωθούν στα πλαίσια του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Μarathon MTB 2021, ενώ από τα μέλη του συλλόγου έχουν ξεκινήσει με εντατικούς ρυθμούς οι εργασίες στην Δροσοπηγή για την διοργάνωση στις 24 Οκτωβρίου 2021 του Πρωταθλήματος Μακεδονίας-Θράκης Marathon MTB 2021.

Το Δ.Σ. του Σ.Ο.Χ. συγχαίρει θέρμα τον έφορο ποδηλασίας του συλλόγου Θεόδωρο Σβάρνα, τους προπονητές Παναγιώτη Κάσπαρη και Σίμο Πολπατζή για την πολύτιμη συνδρομή τους στην άριστη προετοιμασία και υποστήριξη της αγωνιστικής ομάδας. Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν επίσης και στους γονείς και τα μέλη του Συλλόγου για τη βοήθεια και φροντίδα που προσφέρουν στους αθλητές του τμήματος.

Οι προπονήσεις των ακαδημιών του συλλόγου σε ποδηλασία και χιονοδρομία συνεχίζονται κανονικά και για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε με τους προπονητές στα τηλέφωνα του συλλόγου 2385029939 και 6947525632.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στα site της Ε.Ο.Π. https://hellenic-cycling.gr και ΕΠΣ.ΜΑΘ https://epsmath.gr/

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Καράντζας Χ. Λάζαρος