- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Πωλείται σόμπα καλοριφέρ

Πωλείται σόμπα καλοριφέρ PRITY FG W20 με φούρνο, μαζί με εσωτερικούς σωλήνες και συνοδευτικά εξαρτήματα (κυκλοφορητή, φούσκα κ.α.), για πλήρη σύνδεση.

 Τιμή πώλησης 499 ευρώ (συζητήσιμη). Η σόμπα βρίσκεται στη Φλώρινα, είναι σε άριστη κατάσταση και πωλείται λόγω ανακαίνισης.

 Τηλ. επικοινωνίας 6948000558 Κώστας

Η σόμπα ξύλου prity fg w20  διαθέτει υδροθαλάμους θέρμανσης νερού για  σύνδεση με δίκτυο καλοριφέρ. Στο πίσω μέρος της σόμπας  βρίσκονται είσοδος κρύου και έξοδος ζεστού νερού. Οι υδροθάλαμοι είναι τοποθετημένοι στα διπλά τοιχώματα της σόμπας  ξύλου. ο χώρος καύσης είναι επενδυμένος με  πυρότουβλα. Η πόρτα του τζαμιού διαθέτει  το σύστημα airwash για  να διατηρεί το τζαμί καθαρό. Η σόμπα ξύλου Prity Fg w20 είναι εφοδιασμένη με  φούρνο μαγειρικής για εξαιρετικό παραδοσιακό φαγητό.  Το τζάμι του  χώρου καύσης είναι κεραμικό ενώ το τζάμι του φούρνου, είναι ειδικής  σκλήρυνσης για αντοχή στη θερμοκρασία. Σόμπα από υαλοκόρδονο θερμομονωτικό-στεγανοποιητικό στην πόρτα, αυτοκόλλητη στεγανοποιητική υαλοταινία στο τζάμι, άριστης ποιότητας πυράντοχη βαφή.

Χαρακτηριστικά

Βάρος:187 kg

ισχύς 20+6=26 KW (20 KW ΣΤΟ ΝΕΡΟ + 6 KW ΘΕΡΜΙΚΗ)

Διαστάσεις: 65/55/115 cm

ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΓΙΑ ΧΩΡΟΥΣ (min. – max.) 120 – 140 Τ.Μ

δεξαμενή νερού λίτρα. : 29

Διαστάσεις φούρνου 41Χ41 cm