- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Σε εκδήλωση για την δίκαιη αναπτυξιακή μετάβαση συμμετείχε ο Δήμαρχος Φλώρινας

Στην εκδήλωση με θέμα: «Στο δρόμο για μια δίκαιη αναπτυξιακή μετάβαση: Πρόκληση και Προοπτικές», η οποία διοργανώθηκε από την Γενική Γραμματεία Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ στο πλαίσιο της 85ης ΔΕΘ, συμμετείχε ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Βασίλης Γιαννάκης.

Στην παρέμβασή του ο κ. Γιαννάκης αναφέρθηκε στις επιπτώσεις της απολιγνιτοποίησης που βιώνει ήδη η κοινωνία του Δήμου Φλώρινας, ζητώντας παράλληλα στοχευμένα μέτρα στήριξης και διασφάλιση των θέσεων εργασίας.

Στην εκδήλωση, ομιλητές ήταν μεταξύ άλλων ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ κ. Δημήτριος Σκάλκος, ο Πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής του Σχεδίου Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης κ. Κωνσταντίνος Μουσουρούλης, ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας κ. Θεόδωρος Θεοδουλίδης, ο Προϊστάμενος της Γενικής Διεύθυνσης Περιφερειακής Πολιτικής και Αστικής Ανάπτυξης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Carsten Rasmussen, ο αναλυτής πολιτικής «The Green Tank» κ. Νίκος Μάντζαρης και ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας «Ευρωσύμβουλοι Α.Ε.» κ. Πάρις Κοκορότσικος.