- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Σκοποβολή: Πανελλήνια νίκη και διακρίσεις για τους Φλωρινιώτες σκοπευτές του «ΑΘΛΟΣ»

Στις 4 και 5 Σεπτεμβρίου, στο σκοπευτήριο Νικόπολης Κοζάνης, πραγματοποιήθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πρακτικής Σκοποβολής Όπλων Χειρός 2021, με διοργανωτές την Σκοπευτική Ομοσπονδία Ελλάδος και τον Σκοπευτικό Όμιλο Κοζάνης.

Οι Φλωρινιώτες σκοπευτές Ηλίας Μούλελης και Αντωνία Κροκαροπούλου, που αγωνίζονται με τον ΑΘΛΟΣ (Αθλητικός Όμιλος Σκοπευτικός με έδρα την Αθήνα) συμμετείχαν στις κατηγορίες Production Optics και Standard αντίστοιχα.

Ο αγώνας ήταν εξαιρετικά απαιτητικός από πλευράς ακριβείας και τεχνικής με τα στάδια να είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε δοκιμάζουν τους αθλητές σε όλους τους παράγοντες της επίδοσης της πρακτικής σκοποβολής: ακρίβεια, ταχύτητα, επιδεξιότητα. Η συμμετοχή συνολικά ανήλθε στους 250 αθλητές περίπου από όλα τα μέρη της Ελλάδας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η Αντωνία Κροκαροπούλου κατέκτησε την 1η θέση Standard Ladies ενώ στο διεθνές κομμάτι του αγώνα τιμήθηκε με το μετάλλιο president της διεθνούς Ομοσπονδίας (απονομή στον 1ο κάθε κατηγορίας και υποκατηγορίας για αγώνες επιπέδου 3 και άνω).

 Ο Ηλίας Μούλελης κατάφερε να πλασαριστεί στην 4η θέση με πάρα πολλά λάθη, μια ανάσα από το βάθρο, μακριά όμως από την καλή του απόδοση.

Η καλή πορεία των Φλωρινιωτών σκοπευτών του ΑΘΛΟΣ συνεχίζεται με πανελλήνιες διακρίσεις αποδεικνύοντας την συστηματική δουλειά στον σχεδιασμό και την εφαρμογή της προπόνησης. Το τελευταίο κομμάτι της αγωνιστικής περιόδου θα συνεχιστεί το φθινόπωρο με αγώνες επιπέδου 3.