- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Συνελήφθησαν 3 αλλοδαποί, σε ορεινή περιοχή της Φλώρινας, για εισαγωγή και μεταφορά 29 κιλών και 110 γραμμαρίων ακατέργαστης κάνναβης

Συνελήφθησαν χθες (14-09-2021) τις μεσημβρινές ώρες σε ορεινή περιοχή της Φλώρινας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Διασυνοριακού Εγκλήματος (Ο.Δ.Δ.Ε.) του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής, τρεις (3) αλλοδαποί, ηλικίας 33, 45 και 50 ετών για εισαγωγή και μεταφορά ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της εισαγωγής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών στη Δυτική Μακεδονία και ύστερα από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν σε ορεινή περιοχή της Φλώρινας οι -3- αλλοδαποί, οι οποίοι εισήλθαν πεζή παράνομα στη χώρα και μετέφεραν -3- ταξιδιωτικούς σάκους, που περιείχαν -29- συσκευασίες ακατέργαστης κάνναβης, βάρους -29- κιλών και -110- γραμμαρίων.

 Συνολικά κατασχέθηκαν:

Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής Φλώρινας, ενώ οι συλληφθέντες με τη σε βάρος τους δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.