- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Το νερό νεράκι…: Παράπονα αναγνώστη για την υδροδότηση της Φλώρινας

Πάνε σχεδόν 2 μήνες, όπου διακόπτεται η υδροδότηση στην πόλη της Φλώρινας τις νυχτερινές ώρες. Αρκετές φορές μάλιστα από τις 22:00 δεν υπάρχει νερό, ενώ επανέρχεται μετά τις 06:30 το πρωί.

Κανένας «υπεύθυνος» δεν φιλοτιμήθηκε να ενημερώσει για την τρέχουσα κατάσταση και για το πως και πότε θα ολοκληρωθεί αυτή η ταλαιπωρία των πολιτών.

Κανένας καρεκλοκένταυρος δεν ενημέρωσε επίσημα τι ακριβώς συμβαίνει.

«Κύριοι» ποιος θα επωμιστεί τις ζημιές στις οικιακές υδροδοτούμενες συσκευές της οικίας μας από τις συνεχείς διακοπές του νερού;

Προφανώς και οφείλουμε σαν πολίτες να ολοκληρώνουμε τις υγειονομικές μας υποχρεώσεις-ανάγκες μέχρι τις 22:00 καθημερινά και μετά τις 06:30 το πρωί.

Προφανώς σαν πολίτες οφείλουμε να συνηθίσουμε αυτήν την κατάσταση.

Προφανώς ως πολίτες οφείλουμε να πληρώνουμε μέχρι εσχάτων τους λογαριασμούς που μας έρχονται και ας μην αναλογούν στον χρόνο και στην ποιότητα της ύδρευσης.

Προφανώς ως πολίτες οφείλουμε να προμηθευόμαστε με προσωπικό κόστος νερό για να καλύψουμε τις βασικές ανάγκες μας.

Άραγε στα «ξερονήσια» της χώρας πως τα καταφέρνουν οι κάτοικοι τις θερμές περιόδους. Να υποθέσουμε ότι καλύπτουν τις ανάγκες τους αποθηκεύοντας κουβάδες με νερό και πίνουν νερό είτε από εμφιάλωση είτε από «γούρνες». Ας μας εκπαιδεύσει ο δήμος να πράξουμε και εμείς τα δέοντα και όσο πάει βρε αδελφέ…. Όσο αντέξουμε.

Νομίζω πως κάποια στιγμή όλο αυτό θα πρέπει να λήξει.

ΑΡΚΕΤΑ…

Με εκτίμηση και συμπόνια στους συμπολίτες της πόλης με τις πλούσιες πηγές, αλλά με «φτωχά» ενεργά διοικητικά μυαλά.

Καζαντζίδης Β. Αδάμ