- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

4η Δεξιοτεχνία Βελβεντού: 1η, 2η, 3η και 5η θέση για τον Τάσο Χατζηχρήστο (pics)

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η 4η Δεξιοτεχνία Βελβεντού η οποία προσμετρά στο Κύπελλο Δεξιοτεχνιών Βορείου Ελλάδος με τις συμμετοχές που άγγιξαν τις 50 από πολλές περιοχές της Ελλάδας και με την συμπλήρωση όλων των κατηγοριών ο Σ.Μ.Α.Β για άλλη μια φορά κατάφερε να διοργανώσει ένα εξαιρετικό και ΑΣΦΑΛΗ αγώνα το σ/κ που μας πέρασε.

Η ομάδα του Τάσου Χατζηχρήστου Chatzichristos Racing Team /Polychronidis Motorsport Ptolemaida/METE A.E συμμετείχε με 8 συμμετοχές ενώ ο Τάσος συμμετείχε για άλλη μια φορά σε όλες τις κατηγορίες…!!!

Νικητής για άλλη μια φορά ο πολυπρωταθλητής Δημήτρης Καρατσομπαλίδης με Peugeot 106 στην κατηγορία Ν2, ενώ παράλληλα έκανε και το καλύτερο χρόνο ημέρας.

Πολύ καλή εμφάνιση του Δημήτρη Αποστολίδη(ΑΛΠ) που κατέκτησε την 2η θέση στη Ν1.

Εξαιρετικός ο Δημήτρης Κουνατιάδης από τον ΟΦΑΔ ο οποίος ήταν νικητής στην Ν2 με το πανέμορφο Opel Cadett.

Εκπληκτικός ο Θεόκλητος Καρυπίδης κυριάρχησε στην Ν3 με Opel Ascona (ΑΛΠ).

Στην Ρ1 νικητής ο Κωστογιάννης Κωνσταντίνος με Yugo Zastava με 2ο τον Τάσο Χατζηχρήστο με Lada Niva.

Στην Ρ2 νικητής ήταν ο Κώστας Τσοκάνης με Toyota Celica.

Στην κατηγορία Τ (επαγγελματικά) εξαιρετικοί ήταν η εμφάνιση του Δημοσθένη Ελευθεράκη Fiat Strada ο οποίος κατέλαβε την 2η θέση με 1ο τον ασυναγώνιστο Μιχάλη Ανδρεανίδη με Fiat Fiorino και 3ο τον Τάσο Χατζηχρήστο με Nissan Navara.

Στην Ρ3 μοναδικός o Τάσος Χατζηχρήστος έκανε μια εξαιρετική εμφάνιση με τον πανίσχυρο BMW Μ3 ,ξεσηκώνοντας όλους τους θεατές.

Ο ΣΜΑΒ τίμησε όλους τους αθλητές και τα σωματεία για την συμμετοχή τους.

Τιμήθηκε ξεχωριστά για πολλοστή φορά ο Τάσος Χατζηχρήστος ως τοπικός οδηγός για τις συνολικές διακρίσεις του και ανακηρύχτηκε με απόφαση του Δ.Σ ΕΠΙΤΙΜΟ μέλος του ΣΑΜΒ.!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ

Επόμενο ραντεβού στις 24/10 στην 5η Ανάβαση Ελασσόνας