- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Ανοιχτή επιστολή – Δήλωση υποψηφιότητας

Συναγωνίστριες και συναγωνιστές της Νέας Δημοκρατίας της Π.Ε Φλώρινας

Φίλες και Φίλοι.

Την Κυριακή 24/10/2021 διεξάγονται οι εκλογές για την ανάδειξη του Προέδρου και των μελών της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας (Δ.Ε.Ε.Π) Φλώρινας καθώς επίσης και των Συνέδρων. Η Δ.Ε.Ε.Π Φλώρινας (πρώην ΝΟ.Δ.Ε.) έχει μια μακρά και ιστορική παρουσία στα τοπικά και πολιτικά δρώμενα.

Μετά από ώριμη σκέψη αποφασίσαμε μια ομάδα έμπειρων και νέων συναγωνιστών, να διεκδικήσουμε την εκλογή μας μέσα από τις επικείμενες αρχαιρεσίες. Με αγάπη και ενδιαφέρον για την Φλώρινα μας και την Νέα Δημοκρατία, με ενωτικό πνεύμα και διάθεση συνεργασίας, πιστοί στις αρχές και τα ιδεώδη που πρεσβεύει η μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη μας, θέτουμε τον εαυτό μας στην διάθεση του κόμματος και στην κρίση όλων των συναγωνιστών και συναγωνιστριών.

Στόχος μας είναι η αναγέννηση της ΔΕΕΠ Φλώρινας μέσα από την ενεργή παρουσία όλων των μελών μας. Μια ΔΕΕΠ που θα διαφυλάσσει την ενότητα και την αλληλεγγύη μεταξύ των μελών της. Μια ΔΕΕΠ που θα είναι εξωστρεφής, θα αφουγκράζεται την τοπική κοινωνία και θα αγωνίζεται για την προώθηση και την επίλυση των προβλημάτων όλων των Φλωρινιωτών. Μια ΔΕΕΠ που θα συνεργάζεται με τους βουλευτές, την τοπική αυτοδιοίκηση, την κυβέρνηση, το κόμμα και όλους τους θεσμικούς φορείς χωρίς αγκυλώσεις, με ανοιχτά γραφεία και ενεργή παρουσία παντού.

Η ΔΕΕΠ θα πρέπει να ανακτήσει ξανά τον ενεργό ρόλο της έμπρακτα έτσι ώστε να είναι ο πυλώνας που θα στηρίζει το κυβερνητικό έργο και τις μεταρρυθμίσεις που έχει εξαγγείλει ο πρωθυπουργός για την περιοχή μας και με δυνατή φωνή θα στείλει το μήνυμα της ανάπτυξης , της προοπτικής και της ελπίδας για το αύριο του τόπου μας.

Με αυτές τις σκέψεις, σας καλούμε να δώσετε δυναμικό παρόν στις εκλογές της 24ης Οκτωβρίου 2021 και να μας στηρίξετε. Ψηφίζουμε τον Νίκο Ευαγγέλου για την θέση του προέδρου της ΔΕΕΠ και όλους εμάς τους συνεργάτες του για τα υπόλοιπα αξιώματα. Είμαστε η κοινωνική πλειοψηφία που οδηγεί την χώρα στον δρόμο της ανάπτυξης και της προόδου. Η Ελλάδα με μπροστάρη τον πρωθυπουργό μας Κυριάκο Μητσοτάκη αλλάζει, βαδίζει μπροστά, κοιτάζει ψηλά. Χρέος μας να σταθούμε άξιοι συμπαραστάτες στην μεγάλη εθνική προσπάθεια.

Όλοι μαζί, πάμε μπροστά για την Φλώρινα που αγαπάμε!

Με εκτίμηση

Νικόλαος Ευαγγέλου Υπ. Πρόεδρος ΔΕΕΠ Φλώρινας

Γυρίκη Ελένη Υπ. Μέλος ΔΕΕΠ Φλώρινας

Μελισσανίδης Κωνσταντίνος Υπ. Μέλος ΔΕΕΠ Φλώρινας

Μητσκόπουλος Ευάγγελος Υπ. Μέλος ΔΕΕΠ Φλώρινας

Μπούτσης Βασίλειος Υπ. Μέλος ΔΕΕΠ Φλώρινας

Παπαμιχαήλ Αναστάσιος Υπ. Μέλος ΔΕΕΠ Φλώρινας

Πετίδης Κωνσταντίνος Υπ. Μέλος ΔΕΕΠ Φλώρινας

Τσακμάκη Ζωή Υπ. Μέλος ΔΕΕΠ Φλώρινας

Ψαλλίδας Ευθύμιος Υπ. Σύνεδρος