- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Άντε με το καλό και στα δικά μας

Πολλά έχουν ειπωθεί και έχουν γραφτεί για τα Πετσοταισμενα όπως λένε κανάλια. Μας λένε πως ο Μητσοτάκης πλήρωσε με δημόσιο χρήμα τα ΜΜΕ για να παρουσιάζουν την κυβερνητική του πολιτική ρόδινη και στις δημοσκοπήσεις μπροστά με μεγάλη διαφορά.

Πρόσφατα ο καγκελάριος της Αυστρίας κατηγορήθηκε για παρόμοιες πράξεις και παραιτήθηκε από το πολιτικό του αξίωμα.

Ο Τσίπρας ζήτησε από τη Βουλή των Ελλήνων εξεταστική επιτροπή για να λάμψει και στην Ελλάδα η αλήθεια και να αναλάβει ο Μητσοτάκης την ευθύνη για το οικονομικό όπως μας λένε σκάνδαλο.

Ο Πολάκης σε ανάρτηση του με αφορμή την παραίτηση του καγκελάριου, μεταξύ άλλων είπε και τα εξής: άντε με το καλό και στα δικά μας . Εδώ έχουμε «Μητσοτάκη ΑΕ » και ένα σκασμό Πέτσο ταϊσμένα ΜΜΕ, OPINION POLL κτλ, κτλ. Έρχεται η ώρα.

Ακούγοντας όλα αυτά, μπήκα στον πειρασμό να θυμίσω ένα μικρό απόσπασμα της επιστολής που δημοσίευσα στις 07/11/2020. Έλεγα λοιπόν τότε: στη Φλώρινα κυκλοφόρησε χαμηλόφωνα από στόμα σε στόμα και έγινε ευρέως γνωστό, πως η γ.γ.σε διάφορα υπουργεία επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφια βουλευτής, πλήρωσε μία εβδομάδα πριν τις εκλογές της 7ης Ιουλίου του 2019, με δημόσιο χρήμα, πολιτιστικούς συλλόγους της Μελίτης και του Αμυνταίου, προκειμένου να ωφεληθεί πολιτικά σε βάρος των άλλων συνυποψηφίων συντρόφων της. Η συναλλαγή λένε πως έγινε στα κρυφά και χωρίς αποδείξεις.

Αυτές οι φημολογίες δεν διαψεύστηκαν έγκαιρα και ενόχλησαν πολύ εμάς που ψηφίζουμε και στηρίζουμε με πάθος τις ιδεολογικές αρχές της δημοκρατικής μας παράταξης. Μας ενόχλησε διότι δεν δεχόμαστε τη δηλητηριώδη αντίληψη, ότι όλοι το ίδιο είναι. Για αυτό ζητήσαμε από την συντρόφισσα Πέτη Θεοπίστη Πέρκα, που είχε κερδίσει τελικά την πολυπόθητη βουλευτική έδρα, να πάρει δημόσια θέση και να φωτίσει τις θολές κατηγορίες που αμαυρώνουν το ηθικό πλεονέκτημα του ΣΥΡΙΖΑ.

Η βουλευτής δεν πήρε θέση σε όσα της χρέωναν. Επιτέθηκε όμως προσωπικά μόνο σε μένα και με σταλινικό ύφος εκτόξευσε απειλές στο πρόσωπό μου λέγοντας επί λέξη:

– φτάνει πια κύριε Χριστάκη.

– δεν επιλέγω τη νομική οδό. Αν αν ο κύριος δεν αντιμετωπιστεί με όρους της ψυχικής επιστήμης , μάλλον πρέπει να αντιμετωπιστεί από τη νομική επιστήμη.

– με την βρώμικη πέννα ο συκοφάντης αδυνατεί να καταλάβει πώς λειτουργούν οι άνθρωποι σε ένα κόμμα της αριστεράς.

– κάποιος πρέπει να τον σταματήσει.

– εάν σήμερα είναι η βουλευτής αύριο μπορεί να είναι οποιοσδήποτε συμπολίτης/σσα μας που δεν ικανοποιεί την εγωπάθεια , εμμονή και επιδίωξη του.

Η κυρία Πέρκα θεωρεί το βουλευτηλικι και το κόμμα ιδιοκτησία της και δεν δέχεται κριτική και κουβέντα για την πολιτική της συμπεριφορά. Δεν την ενοχλούν τα σχόλια που μιλούν για Περκο-ταισμένους συλλόγους. Όλα τα προσπερνά με την κομματική της δύναμη και την καθημερινή της παρουσία της στα Πετσο – ταϊσμένα ΜΜΕ .

Ναι σύντροφε Πολάκη, να έρθει η ώρα αλλά όχι μόνο για τη Νέα Δημοκρατία. Να έρθει η ώρα για όλα τα πολιτικά κόμματα και όλους τους πολιτικούς. Μικρούς και μεγάλους. Να λειτουργήσει επιτέλους και στην Ελλάδα η αξιοκρατία η κοινωνική δικαιοσύνη και η διαφάνεια , αν θέλουμε να γίνουμε Αυστρία.

Υ.Γ. 1 αυτά έχουν σταλεί στον τότε γενικό γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ Πάνο Σκουρλέτη και στο πολιτικό γραφείο του Αλέξη Τσίπρα, αλλά δυστυχώς ποτέ δεν ασχολήθηκαν με τα ακούσματα και τους προβληματισμούς της κοινωνίας.

Υ.Γ. 2 θα χαρούμε πολύ όλοι οι Συριζαίοι της Φλώρινας, εάν έστω και με πολύ μεγάλη καθυστέρηση αποδείξει πως είναι όλα ψεύτικες φήμες. Θα βγω τότε όλο χαρά, για να πω δημόσια πως όσα δημοσίευσα ήταν λόγια του αέρα. Θα χαρώ πολύ περισσότερο γιατί,β θα κλείσουν τα στόματά τους οι πολιτικοί μας εχθροί.

Χριστάκης Γιάννης