- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Επανεκκίνηση λειτουργίας των τμημάτων του «Αριστοτέλη» – Ανοικτή πρόσκληση για την ίδρυση νέων τμημάτων

Το ΔΣ του ΦΣΦΑ, ανακοινώνει στα μέλη και τους φίλους του ότι από 26/10/20201, επανεκκινούν τη λειτουργία τους τα Τμήματα του Συλλόγου, με την τήρηση των προβλεπόμενων μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας, ως εξής:

Α. Ενήλικοι και διδάσκοντες τμημάτων, πλήρως εμβολιασμένοι με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νοσήσαντες με την επίδειξη πιστοποιητικού νόσησης που εκδίδεται τριάντα ημέρες μετά από τον πρώτο θετικό έλεγχο και η ισχύς του διαρκεί έως εκατόν ογδόντα ημέρες, μετά από αυτόν.

Β. Ανήλικοι, παιδιά και μαθητές έως 18 ετών, με την επίδειξη της βεβαίωσης του τελευταίου αυτοδιαγνωστικού ελέγχου self-test που υποχρεούνται να επιδεικνύουν και στη σχολική τους μονάδα.

Γ. Υποχρεωτική χρήση προστατευτικής μάσκας από όλους.

Δ. Για τα μέλη και τους διδάσκοντες των φιλοξενούμενων συλλόγων που δραστηριοποιούνται στο κτήριο του συλλόγου ισχύουν ακριβώς τα ανωτέρω.

Ε. Η χρήση των πολυδύναμων Αιθουσών Θεάτρου και Πινακοθήκης Φλωρινιωτών Ζωγράφων, ως αμιγείς ή μικτοί χώροι, θα καθορίζεται κατ’ επιλογή και ανάλογα με τη δυνατότητα ασφαλούς λειτουργίας τους από τους φορείς υποστήριξης και συνεργασίας.

Τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν σχετικές ανακοινώσεις με λεπτομέρειες για τις εγγραφές και τη λειτουργία κάθε τμήματος.

Στο πλαίσιο της επαναλειτουργίας του συλλόγου καλούνται όσοι/ες επιθυμούν να προτείνουν τη λειτουργία νέων τμημάτων τέχνης, πολιτισμού και αθλητισμού με την παράλληλη εμπλοκή τους ως υπευθύνων διδασκόντων σε αυτά να στείλουν την πρότασή τους και σχετικό βιογραφικό σημείωμα στο email: aristotelisfsf@yahoo.gr