- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Ευχαριστήριο του νέου προέδρου της ΔΕΕΠ Φλώρινας της Νέας Δημοκρατίας Νίκου Ευαγγέλου

Συναγωνίστριες και συναγωνιστές

Φίλες και φίλοι.

Μετά την ολοκλήρωση των εσωκομματικών εκλογών που πραγματοποιήθηκαν σε όλη την χώρα και την εκλογή μου στην τιμητική θέση του Προέδρου της ΔΕΕΠ Φλώρινας, θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους εσάς που με την ψήφο σας και την στήριξη σας, μου δίνετε την δυνατότητα να υπηρετήσω την μεγάλη παράταξη της Νέας Δημοκρατίας από την θέση αυτή. Ευχαριστώ θερμά ακόμα όλους τους συνυποψήφιους μου στη ΔΕΕΠ, στις ΔΗΜΤΟ και στα συνέδρια για την στήριξη αλλά και για τον όμορφο και πολιτισμένο αγώνα που δώσανε. Θερμές ευχαριστίες επίσης στους Προέδρους και στα μέλη των εφορευτικών επιτροπών καθώς και σε όσους συνέβαλαν για να διεξαχθούν ομαλά οι εκλογές. Επίσης ευχαριστώ όλους τους προηγούμενους προέδρους της ΔΕΕΠ και τους απλούς αγωνιστές γιατί όλα τα προηγούμενα χρόνια κράτησαν όρθια την νομαρχιακή οργάνωση.

Οι εσωκομματικές εκλογές πραγματοποιήθηκαν μέσα σε ένα δημοκρατικό και ενωτικό κλίμα. Η Νέα Δημοκρατία απέδειξε για άλλη μια φορά πως λειτουργεί με βάση τις αρχές και τις αξίες της. Για εμάς, στις εσωκομματικές μας εκλογές, δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Ο μεγάλος νικητής των εσωκομματικών εκλογών είναι η Νέα Δημοκρατία και τα χιλιάδες μέλη της σε όλη τη χώρα. Η επόμενη μέρα μας βρίσκει όλους μαζί , ενωμένους και ισχυρούς. Όλοι μαζί συνεχίζουμε να εργαζόμαστε για να φτιάξουμε τη Νέα Δημοκρατία πιο δυνατή, πιο ισχυρή, πιο αποτελεσματική και πάντα έχοντας ως στόχο το καλό της Πατρίδας μας και των πολιτών.

Προσωπικά δεσμεύομαι πως θα κάνω πράξη όλα αυτά για τα οποία είχα δεσμευτεί προεκλογικά. Στόχος μου μια ΔΕΕΠ λειτουργική, εξωστρεφής και κοντά στον πολίτη που θα ακούει την κοινωνία, θα συνεργάζεται με όλους τους φορείς , θα αναδεικνύει τα προβλήματα του Φλωρινιώτικου λαού και θα μάχεται για την επίλυση τους. Μια ΔΕΕΠ που θα στηρίζει το κυβερνητικό έργο και τις μεταρρυθμίσεις και θα είναι συνοδοιπόρος του Πρωθυπουργού μας Κυριάκου Μητσοτάκη στην μεγάλη εθνική προσπάθεια που καταβάλλεται καθημερινά.

Καλή δύναμη σε όλους και καλή θητεία.

Με εκτίμηση

Νίκος Ευαγγέλου

Πρόεδρος ΔΕΕΠ Φλώρινας