- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Μήνυμα του Ευθύμη Ψαλλίδα, Συνέδρου Νέας Δημοκρατίας Π.Ε. Φλώρινας

Ευχαριστώ από καρδιάς όλες τις φίλες και τους φίλους, μέλη της Νέας Δημοκρατίας που με στήριξαν με την ψήφο τους και με ανέδειξαν 1ο εκλεγμένο Σύνεδρο της Π.Ε. Φλώρινας για το Τακτικό Πανελλαδικό Συνέδριο της Ν.Δ. και μέλος της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης (ΔΗΜ.Τ.Ο. Φλώρινας). Η μεγάλη εμπιστοσύνη που μου δείξατε και η αγάπη σας με γεμίζει ιδιαίτερη χαρά και ευγνωμοσύνη προς όλους σας.

Σε μια εποχή που η πολιτική και οι πολιτικοί απαξιώνονται, η αθρόα συμμετοχή σας στις κάλπες και η προτίμησή σας σε έναν εικοσάχρονο νέο, αποδεικνύει το έμπρακτο ενδιαφέρον σας για να προχωρήσουμε σε μια ανανέωση που θα καταστεί χρήσιμη και αναγκαία για την κοινωνία μας. Είμαι ένας νέος που επέλεξα να σπουδάσω στην πόλη που γεννήθηκα και μεγάλωσα γιατί αγαπώ και τιμώ τον τόπο μου. Ενώνω λοιπόν και εγώ τη φωνή μου και τις δυνάμεις μου για να βοηθήσω και να στηρίξω την περιοχή μας. Συγχαίρω όλες τις συναγωνίστριες και τους συναγωνιστές υποψηφίους, όπως και όλους όσοι συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία. Η ιστορία έχει δείξει ότι μόνο με τη συμμετοχή και την ενότητα, όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά.

 Με οδηγό τις αρχές και τις αξίες της παράταξής μας, με αγάπη και ενδιαφέρον για τη Φλώρινα μας, δεσμεύομαι ότι θα φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης και των προσδοκιών σας.

Ευθύμης Ψαλλίδας

Σύνεδρος Ν.Δ. (Π.Ε Φλώρινας).