- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Πρεμιέρα στη Φλώρινα για την Α1 γυναικών επιτραπέζιας αντισφαίρισης

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 9-10/10/2021 ξεκινάει το Πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης. Η πρεμιέρα γίνεται στη Φλώρινα. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Κλειστό Γυμναστήριο του ΔΑΚ Φλώρινας.

Θα διεξαχθούν τρεις αγωνιστικές στις οποίες θα πάρουν μέρος και οι 7 ομάδες της κατηγορίας. Από αυτές οι πέντε προέρχονται από την Αθήνα (Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, Ταύρος, Πέρα) μία από τη Θεσσαλονίκη (ΧΑΝΘ) και μία από την υπόλοιπη Ελλάδα (ΣΑΡΙΣΕΣ Φλώρινας).

Η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει το Σάββατο στις 17.00 τον Ταύρο και την Κυριακή στις 9.00 το Πέρα και στις 11.30 τον Παναθηναϊκό.  Οι αθλήτριές μας είναι πανέτοιμες και ο προπονητής της ομάδας  αισιόδοξος για θετικά αποτελέσματα.

Όπως δήλωσε ο Μαρκ Πινκ: «Είμαστε έτοιμοι για την έναρξη. Τα κορίτσια που απαρτίζουν φέτος την ομάδα είναι έμπειρες και πολύ ικανές αθλήτριες με πολλές αγωνιστικές παραστάσεις από διάφορα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Θα ήθελα να σταθώ στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Θα είναι ένα ντέρμπι, καθώς η ομάδα της Αθήνας, όπως και ο Ολυμπιακός έχει ενισχυθεί πάρα πολύ. Εμείς παραμένουμε αισιόδοξοι, παίζουμε στην έδρα μας και πιστεύουμεσε ένα νικηφόρο αποτέλεσμα».

Ευχόμαστε στην ομάδα μας καλό ξεκίνημα!!!