- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Sportradar: Περισσότερα από 1.100 χειραγωγημένα παιχνίδια από την έναρξη της πανδημίας

Η πλήρης αξιολόγηση του live betshop καζινο!

Την άκρως ενδιαφέρουσα έκθεση του για την ύποπτη (στοιχηματική) δραστηριότητα σε πολλά αθλήματα παρουσίασε το UniversalFraudDetectionSystem (UFDS).  Τους τελευταίους 18 μήνες το σύστημα παρακολούθησης στοιχημάτων εντόπισε ύποπτη δραστηριότητα σε 12 αθλήματα από 70 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Περισσότεροι από 1.100 ύποπτοι αγώνες από την έναρξη της πανδημίας τον Απρίλιο του 2020, ενώ μόνο οι 655 από αυτούς αφορούν το πρώτο 9μηνο του τρέχοντος έτους. Το ποδόσφαιρο, σύμφωνα με την  Sportradar, παρουσιάζει τα περισσότερα χειραγωγημένα παιχνίδια. Οι ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις ξεπερνούν τις 500 στο εν λόγω άθλημα, με το 40% εξ’ αυτών να προέρχονται από αγώνες τρίτης κατηγορίας και κάτω και έως το επίπεδο των Νέων.

«Θα έβαζα το χέρι μου στην φωτιά πως τα 655 παιχνίδια έχουν χειραγωγηθεί για στοιχηματικούς σκοπόυς», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Διευθύνων Σύμβουλος της Sportradar Integrity Services, Andreas Krannich, ενώ δεν έκρυψε πως ανησυχεί περισσότερο για το σύστημα που δεν μπορεί να εντοπίσει μια πιθανή χειραγώγηση, παρά για το ότι υπονοεί πως κάτι δεν πάει καλά σε έναν αγώνα. «Όλο αυτό αποτελεί άμεση συνέπεια του covid-19. Tα στημένα παιχνίδια εξαπλώνονται και επηρεάζουν και αθλήματα που κατά το παρελθόν δεν ήταν ποτέ στο επίκεντρο για τέτοια θέματα», συμπλήρωσε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε περισσότερα στο Foxbet.gr