- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Συνελήφθησαν τρία άτομα σε περιοχές της Φλώρινας, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και κατοχή ναρκωτικών ουσιών, σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις (pics)

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Φλώρινας πραγματοποιήθηκαν στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι για την καταπολέμηση της διάδοσης ναρκωτικών ουσιών

 

Στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων που πραγματοποιήθηκαν χθες (22-10-2021) απογευματινές ώρες σε περιοχές της Φλώρινας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Φλώρινας, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών για την καταπολέμηση της διάδοσης ναρκωτικών ουσιών, συνελήφθησαν συνολικά τρία (3) άτομα, ηλικίας 33, 34 και 47 ετών για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και κατοχή ναρκωτικών ουσιών, κατά περίπτωση.

Συγκεκριμένα, στην πρώτη περίπτωση συνελήφθη 33χρονος ημεδαπός, διότι βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία συσκευασία που περιείχε ηρωίνη, βάρους -15,3- γραμμαρίων, ενώ σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του και σε παρακείμενη αποθήκη αυτής σε περιοχή της Φλώρινας, βρέθηκε επιμελώς κρυμμένη και κατασχέθηκε -1- ζυγαριά ακριβείας.

Στη δεύτερη περίπτωση, συνελήφθη 47χρονος ημεδαπός, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του σε περιοχή της Φλώρινας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -5- δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 40 εκατοστών, καθώς και διάφορα σύνεργα καλλιέργειας κάνναβης.

Στην τρίτη περίπτωση, συνελήφθη 34χρονος ημεδαπός, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -1- δενδρύλλιο κάνναβης ύψους 1,30 μέτρων, -6- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και διάφορα σύνεργα καλλιέργειας κάνναβης.

Οι συλληφθέντες με τις δικογραφίες που σχηματίσθηκαν σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.