- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Διανομή στο Αμύνταιο τροφίμων και βασικής υλικής συνδρομής από την Π.Ε. Φλώρινας στα πλαίσια του προγράμματος ΤΕΒΑ

Η Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας ως επικεφαλής εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης ΤΕΒΑ που έχει συσταθεί για το Νομό μας σε συνεργασία με τον Δήμο Αμυνταίου, ανακοινώνει ότι θα πραγματοποιηθεί διανομή τροφίμων στα πλαίσια υλοποίησης του «Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής ΤΕΒΑ», ΤΕΤΑΡΤΗ 24 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2021 ώρες 10:00-15:30, στο χώρο του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου (Κλειστό Γυμναστήριο) τηρώντας αυστηρά τις οδηγίες που αναλύονται παρακάτω.

Θα διανεμηθούν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες της περιοχής μας οι οποίοι είναι δικαιούχοι του προγράμματος τα παρακάτω προϊόντα:

  1. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ (1 LITRO)
  2. ΖΥΜΑΡΙΚΑ (500 GR)
  3. ΧΟΙΡΙΝΟ ΚΡΕΑΣ (1 KG)
  4. ΒΟΕΙΟ ΚΡΕΑΣ (1 KG)
  5. ΡΥΖΙ (500 GR)
  6. ΑΛΕΥΡΙ (1 KG)
  7. ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ
  8. ΓΑΛΑ ΕΒΑΠΟΡΕ ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΕΝΟ (400 GR)
  9. ΜΕΛΙ (500 GR)
  10. ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ (1 ΛΙΤΡΟ)
  11. ΥΓΡΟ ΠΙΑΤΩΝ (500 ML)
  12. ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΥΓΡΟ ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ
  13. ΣΑΜΠΟΥΑΝ (1ΛΤ)
  14. ΣΚΟΝΗ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ (2ΚΙΛΩΝ)

Επιπλέον σε ειδικές ομάδες

  1. ΤΟΜΑΤΟΧΥΜΟΣ (500 GR)
  2. ΑΡΤΟΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ (300 GR)
  3. ΦΑΚΕΣ (500 GR)

Οι δικαιούχοι του προγράμματος θα παραλάβουν τα προϊόντα με την επίδειξη της απόφασης έγκρισης ΚΕΑ ή του ΑΜΚΑ του μέλους της αίτησης που παραλαμβάνει και σε περίπτωση αδυναμίας προσέλευσης των ιδίων, με επιπλέον κατάθεση εξουσιοδότησης ετέρου προσώπου. Λόγω των νέων συνθηκών διαχείρισης της καθημερινότητας που έχει δημιουργήσει η πανδημία του COVID – 19 και προκειμένου να αποφεύγεται ο συνωστισμός σε Δημόσιες Υπηρεσίες, καθώς επίσης και η μετακίνηση Ωφελουμένων που υπάγονται σε ευπαθείς ομάδες, σας ενημερώνουμε ότι είναι αποδεκτή η παραλαβή του πακέτου από εξουσιοδοτημένο άτομο, υπό τις εξής προϋποθέσεις:

Μεθοδολογία Διανομής «Drive Through»

Λόγω της υφιστάμενης κατάστασης και της πανδημίας Covid-19, οι ωφελούμενοι θα προσεγγίσουν το σταθερό σημείο διανομής (Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο) αποκλειστικά με όχημα ακολουθώντας τους διαμορφωμένους διαδρόμους εισόδου και εξόδου στο περιβάλλοντα χώρο του γυμναστηρίου.

Υποχρεώσεις Ωφελούμενων

Οι ωφελούμενοι είναι υποχρεωμένοι να ακολουθήσουν τις παρακάτω οδηγίες:

  1. Να προσέλθουν στο σημείο παραλαβής των τροφίμων αυστηρά στη προκαθορισμένη μέρα και ώρα που θα τους κοινοποιηθεί με SMS. Είναι εξαιρετικά σημαντικό να τηρηθεί ο συγκεκριμένος κανόνας για την αποφυγή μποτιλιαρίσματος.
  2. Κατά τη ταυτοποίηση και παραλαβή να φορούν μάσκα.