- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Ευχαριστήριο της διοίκησης του νοσοκομείου Φλώρινας

Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Φλώρινας, αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει τις ευχαριστίες της σε επιχειρήσεις και συμπολίτες μας, για την ευαισθησία και την γενναιοδωρία που επέδειξαν προσφέροντας δωρεάν:

  1. Άτομο που θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία του, για τη διάθεση δύο (2) μεταχειρισμένων τηλεοράσεων 14’’, μιας (1) μεταχειρισμένης τηλεόρασης 21’’, ενός (1) μεταχειρισμένου αναπηρικού αμαξιδίου, δύο (2) μεταχειρισμένων ηλεκτρικών ποδηλάτων, πέντε (5) σφουγγαριών μηχανήματος κατακλίσεων VAC, μιας (1) μεταχειρισμένης ζώνης ιμάντα, ενός (1) μεταχειρισμένου καλύμματος-κουβέρτα, μιας (1) μεταχειρισμένης τηλεόρασης 17’’ και δύο (2) μεταχειρισμένων βάσεων για αναπηρικό αμαξίδιo, για τις ανάγκες του ΚΕ.Φ.Ι.ΑΠ. Αμυνταίου.
  2. Την κα. Ναλπαντίδου Αμαλία, για τη διάθεση 10 κουβερτών, 20 σεντονιών και 20 μαξιλαροθηκών, στη μνήμη του συζύγου της Ναλπαντίδη Λαζάρου, για τις ανάγκες του Γ.Ν.Φ..
  3. Τον κ. Παπαδόπουλο Αλεξ. Γεώργιο, για δωρεάν παράδοση 5 τεμαχίων μπουκαλιών για καρέκλες (αντικατάσταση) και 15 τεμαχίων από ροδάκια καρέκλας γραφείου (αντικατάσταση), για τις ανάγκες του Γ.Ν. Φλώρινας.
  4. Την κα. Χρυσοχοΐδου Ειρήνη, για τη διάθεση 5 σεντονιών και 6 μαξιλαροθηκών, για τις ανάγκες του Γ.Ν.Φ.
  5. Την εταιρεία Μπέλλης Α.Β.Ε.Ε. για χρηματική δωρεά ύψους 200 ευρώ, για τη δαπάνη χρωματισμού και εξωραϊσμού του περιβάλλοντος χώρου του Γ.Ν.Φ.

Στην δύσκολη περίοδο που βιώνουμε, οι ευγενικές αυτές προσφορές μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε το δύσκολο έργο μας.

Ο Διοικητής
Παπούλκας Χρήστος