- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Ευχαριστήριο του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αμυνταίου

Το σχολείο μας έχει αποκτήσει ένα πολύ όμορφο έργο ζωγραφικής γκράφιτι, το οποίο καλύπτει  την πλαϊνή όψη του, επί της οδού Αναλήψεως, με κεντρικό σύνθημα το «Η Γνώση είναι Ελευθερία».  Το έργο πραγματοποιήθηκε από μια ομάδα νέων καλλιτεχνών που εθελοντικά προσφέρθηκαν να αποκαταστήσουν μέρος της ζημιάς που προκλήθηκε στο σχολείο την προηγούμενη σχολική χρονιά. Η εργασία των εθελοντών μπόρεσε να πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη του Δήμου Αμυνταίου, με την αρωγή του οποίου αποκαταστάθηκαν επίσης, οι φθορές και η ζημιά που είχε υποστεί και η πρόσοψη του σχολείου μας.

Οι μαθητές, ο  Σύλλογος Διδασκόντων και ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 2ου  Δημοτικού  σχολείου  Αμυνταίου ευχαριστούν θερμά όσους βοήθησαν να υλοποιηθεί το έργο αυτό.

Η αμέριστη συμπαράσταση, το έμπρακτο ενδιαφέρον του Δήμου Αμυνταίου, αλλά και η εργασία εθελοντών συμπολιτών μας για τις ανάγκες του σχολείου αποτελούν πολύτιμο αρωγό στην προσπάθεια βελτίωσης των συνθηκών της σχολικής καθημερινότητας των μαθητών και των εκπαιδευτικών του 2ου    Δημοτικού  σχολείου  Αμυνταίου.

Ο Σύλλογος Διδασκόντων και οι μαθητές του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αμυνταίου