- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Συνάντηση εργασίας στο Δημαρχείο Αμυνταίου για την πορεία υλοποίησης του έργου των Open Mall – Ανοικτά Κέντρα Εμπορίου Δήμου Αμυνταίου

Συνάντηση εργασίας είχε σήμερα Παρασκευή 19 Νοεμβρίου στο γραφείο του, ο Δήμαρχος Αμυνταίου κ. Άνθιμος Μπιτάκης, με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Φλώρινας κ. Σάββα Σαπαλίδη, στο πλαίσιο υλοποίησης του εγκεκριμένου έργου των Ανοιχτών Κέντρων Εμπορίου -Open Mall Αμυνταίου, του οποίου εταίροι είναι το Επιμελητήριο Φλώρινας και ο Δήμος Αμυνταίου.

Κατά τη συνάντηση η οποία έγινε παρουσία του Αντιδημάρχου Αμυνταίου κ. Ιορδάνη Μπάντη, του Αντιπροέδρου του Επιμελητηρίου Φλώρινας κ. Γρηγόρη Σιάτσκα και των Μηχανικών του Επιμελητηρίου συζητήθηκε η πορεία του έργου Open Mall.

Με τη δημιουργία του Open Mall ο Δήμος Αμυνταίου φιλοδοξεί να αποκτήσει νέα ταυτότητα, αναβαθμίζοντας τους εμπορικούς δρόμους που βρίσκονται σε δίκτυα πεζοδρόμων και οδούς ήπιας κυκλοφορίας και συμβάλλοντας στην αύξηση της εμπορικής κίνησης του Αμυνταίου. Σημειώνεται ότι από την πλευρά των καταστημάτων δεν θα υπάρξει η παραμικρή οικονομική συμμετοχή.