- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Το Σαββατοκύριακο στη Φλώρινα το Πανελλήνιο Κύπελλο Εφήβων – Νεανίδων Ξίφους Μονομαχίας «Λυγκηστίς 2021»

Ξεκινά αύριο το Κύπελλο Εφήβων – Νεανίδων ΛΥΓΚΗΣΤΙΣ 2021! Οι αγώνες, σύμφωνα με το Υγειονομικό Πρωτόκολλο της ΓΓΑ, θα διεξαχθούν στο Κλειστό Γυμναστήριο με ώρα έναρξης 9:00 πμ και τελικοί στις 16:00 μμ. Στους αγώνες συμμετέχουν 51 αγόρια (Σάββατο) και 49 κορίτσια (Κυριακή) με την αφρόκρεμα της Ελληνικής Ξιφασκίας να δίνει το παρόν.

Ο Ο.ΞΙ.Φ. συμμετέχει με 14 αγόρια και 11 κορίτσια. Στα αγόρια της αποστολής του Ο.ΞΙ.Φ. ηγείται ο Άγγελος Ρασπόπτσης Νο2 στο Ranking και στα κορίτσια οι Κωνσταντίνα Καράντζα Νο2 και Φωτεινή Μπίνα Νο3.

Στόχος όλων και, φυσικά, του προπονητή τους Νικόλα Τσώκα, το καλύτερο δυνατόν. «Όλα τα παιδιά έχουν δουλέψει πολύ και καθένας, καθεμιά έχει τους στόχους του/της. Πιστεύω και εύχομαι όλοι και όλες να τα πάνε καλύτερα από όσο σχεδιάζουν και επιθυμούν. Θα είμαι δίπλα τους κάθε στιγμή! Καλή Επιτυχία Ο.ΞΙ.Φ. Team!»

Σήμερα στις 18:00 μμ θα γίνει η τελευταία προπόνηση στο Κλειστό Γυμναστήριο ενώ αμέσως μετά η Διοίκηση θα δεξιωθεί τα παιδιά στο BRUNO.

Το ΛΥΓΚΗΣΤΙΣ είναι μια από τις μακροβιότερες διοργανώσεις ξιφασκίας στην Ελλάδα! Ξεκίνησε την πορεία του στο χρόνο το μακρινό 1989. Την αφίσα του, που είναι πάντα επίκαιρη, φιλοτέχνησε τότε, ο αλησμόνητος ΘΕΜΗΣ ΜΗΛΩΣΗΣ! Ο θεσμός ήταν, είναι και, πιστεύουμε, θα συνεχίζει να είναι, πόλος έλξης πολλών ξιφομάχων από την Ελλάδα και το εξωτερικό στη Φλώρινα μας!

Καλή Επιτυχία! Καλή Διαμονή!

Από το Δ.Σ.