- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Ευχαριστήριο του Δημ. Δημόπουλου προς ιατρούς

Ευχαριστώ από καρδιάς με ανάταση της ψυχής μου τους γιατρούς μου, που με την μεθοδικότητα και την επιστημοσύνη τους συνέβαλαν στην έγκαιρη διάγνωση και την θεραπεία μου από την τελευταία δοκιμασία, ο εχθρός στο δεξιό λοβό του πνεύμονα.

  1. Τον καρδιολόγο ΑΝΔΡΕΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟ, που με παρακολουθεί τακτικά μετά το καρδιακό επεισόδιο, που είχα το Μάιο του 2020 επέμβαση, που έκανε στη Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης ο κ. Ζιάκας. Μετά από λεπτομερή εξέταση μου είπε: «Πρέπει οπωσδήποτε να σε δει πνευμονολόγος» και μου σύστησε τον κ. ΤΣΟΤΣΙΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ.
  2. Τον πνευμονολόγο κ. ΤΣΟΤΣΙΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ (ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ). Λεπτομερή εξέταση και έχω μείνει στάσιμος. «Οπωσδήποτε χρειάζεσαι χειρούργο» και μου σύστησε τον κ. ΤΣΑΚΙΡΙΔΗ ΚΟΣΜΑ ΚΑΡΔΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟ ΘΩΡΑΚΑ με μια επταμελή ομάδα γιατρών στο ΔΙΑΒΑΛΚΑΝΙΚΟ.
  3. Τον κ. ΤΑΚΙΡΙΔΗ ΚΟΣΜΑ, που με είδε την επόμενη μέρα. Εκεί έκανα τις απαραίτητες εξετάσεις και εντοπίστηκε ο εχθρός, που ήταν και επιθετικός. Ήμουν τυχερός μες την ατυχία μου, γιατί το αντελήφθηκα πολύ νωρίς με τη βοήθεια της έγκαιρης διάγνωσης των γιατρών, πήρα την απόφαση αμέσως για χειρουργείο. Στο χειρουργείο παραβρέθηκε και ο πνευμονολόγος μου κ. Τσότσιος Αναστάσιος. Έτυχα και στην καλύτερη χειρουργική ομάδα στη Βόρεια Ελλάδα, στην οποία συμμετείχε και η καρδιοχειρουργός ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ, που με περιποιήθηκε και στο τρίμηνο και την οποία ευχαριστώ. Και οι επτά ήταν υπέροχοι με αρχηγό τον κ. ΤΣΑΚΙΡΙΔΗ ΚΟΣΜΑ πραγματικοί ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ, που μου ενέπνευσαν όλοι τους εμπιστοσύνη, γι αυτό πηγαίνω κάθε μέρα και καλύτερα. Ήμουν και εγώ συνεργάσιμος. Τους ευχαριστώ, όπως προείπα.

Αμύνταιο 8-12-21

Με εκτίμηση και αγάπη

ανάκατα μαζί.

Δημ. Δημόπουλος