- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Η Mikel Coffee Company στηρίζει το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)

Φέτος τα Χριστούγεννα η οικογένεια Mikel ενώνεται για καλό σκοπό. Σε συνεργασία με το Make a Wish Ελλάδος, ερχόμαστε να πραγματοποιήσουμε τις ευχές δύο παιδιών. Χαρίζουμε στους εργαζομένους μας από ένα Αστέρι της Ευχής ώστε να πραγματοποιήσουμε μια πρώτη ευχή και καλούμε όλο το κόσμο να λάβουν μέρος στην ευγενική αυτή πράξη αγάπης προς τα παιδιά ώστε με την αγορά χάρτινων αστεριών να καταφέρουμε να πραγματοποιήσουμε και μια δεύτερη ευχή.

Το αστέρι μπορείτε να το προμηθευτείτε από όλο το δίκτυο μας, στην τιμή των 2€, στέλνοντας το μήνυμα της Χαράς, της Δύναμης και της Ελπίδας του Make-A-Wish.

«Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) εκπληρώνει τις ευχές παιδιών 3-18 ετών με πολύ σοβαρές ασθένειες, οι οποίες περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων αλλά δεν περιορίζονται: στον καρκίνο της παιδικής ηλικίας, ορισμένους τύπους μυϊκής δυστροφίας, ορισμένα νευρολογικά ή γενετικά νοσήματα, παθήσεις της καρδιάς, νεφρική ανεπάρκεια και σημαντικές τραυματικές κακώσεις. Μια ευχή αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του ταξιδιού για τη θεραπεία, γι’ αυτό και δεσμευόμαστε να εκπληρώνουμε την ευχή κάθε παιδιού που πληροί τα κριτήρια μας. Έρευνες καταδεικνύουν ότι τα παιδιά στα οποία έχει εκπληρωθεί η ευχή τους, μπορούν να ανακτήσουν τη σωματική και συναισθηματική δύναμη που χρειάζονται για να αντιμετωπίσουν μια πολύ σοβαρή ασθένεια. Δεν είναι απλά μία ευχή, είναι πολλά παραπάνω. Είναι φως στο σκοτάδι, είναι ελπίδα, είναι δύναμη, είναι… ζωή».